![]() |
--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[I][COLOR="Red"]AŞK'A İNANIRIM, aşk dediğimiz kavram kişiye göre değişebilir, bence aşk sadece karşı cinsle sınırlı değildir zaten onların gösterdiği aşkta sadece bir çıkar çatışması... AŞK çıkarsızdır...[/COLOR][/I]
|
--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=sibelYILMAZ;313952][I][COLOR="Red"]AŞK'A İNANIRIM, aşk dediğimiz kavram kişiye göre değişebilir, bence aşk sadece karşı cinsle sınırlı değildir zaten onların gösterdiği aşkta sadece bir çıkar çatışması... AŞK çıkarsızdır...[/COLOR][/I][/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][B] Aşkı farklı bi açıdan çok güzel yorumlamışsınız teşekkürler... Ayrıca daha önceki yazımdada bahsettiğim gibi Aşk ve Sevgi arasındaki ayrımı iyi yapmalıyız, bu iki kavramı asla karıştırmamalıyız... [/B][/COLOR] |
Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
kısacası aşk vardır baska sorusu olan
|
[COLOR="Navy"]vardıR tabi kişiye göre degişiR ben gaLiba oLamadım daha:)[/COLOR]
|
aşık olmadan nasıl oyle bi duygunun varlığını biliyorsun ben söyleyeyim hissedebiliyor hani güzel bi kız görünce veya sürekli onunla olmaktan onunla vakit gecirmekten hoşlandığın bi kızın yanındayken bile ya nasıl söyleyeyim hani allah askı yaratmış ve bizlere vermiş buna inanıyorum
|
BEM İNAN MIYOM ____________?
|
Cevap: --->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=seva;313926]aşk zaman ve emek ister Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..."
İnsanoğlu güzel olan her şeyi ister, her şeyi bekler... Mutluluk kaynağı ‘aşk’ da çok şey bekler... Bu duyguyu hep yaşamak ve taze tutmak istiyorsanız onu beslemek zorundasınız... hemen kesip atmamak gerek..[/QUOTE] SEVA HANIM ADAM ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR ONUMU BEKLİYCEK HERALDE KESİP ATACAK YA ?KIZ TUTARSIZSA --NABER--- |
--->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=ötükenindelisi;314048]BEM İNAN MIYOM ____________?[/QUOTE]
Tabi inanmazsın olum sen şıp sevdisin günde birtane değiştirirsen işin işin cazibesi kalmaz.:D:D:D:D |
--->: Cevap: --->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=ötükenindelisi;314055]SEVA HANIM ADAM ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR ONUMU BEKLİYCEK HERALDE KESİP ATACAK YA ?KIZ TUTARSIZSA --NABER---[/QUOTE]
sen ona güven veremiyorsundur ondan tutarsızdır... |
--->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=dark_yamtar58;314059]Tabi inanmazsın olum sen şıp sevdisin günde birtane değiştirirsen işin işin cazibesi kalmaz.:D:D:D:D[/QUOTE]
o sevgi değil gönül eğlendirme olur... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:07. |