![]() |
Cevap: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
sagool ablacuummmmmmm :D
ise yarayalimm ama dimi ;) |
[COLOR="DarkOrchid"][B] ölsemde bagışlamam ( espriydi tabi ) organ bagıslamak dinimizce günah oldugu için bende dinin emirlerine uyarak uygun görmüyorum... [/B][/COLOR]
|
tabiki hayır bagıslamam herkes kendı organına duzenlıce baksın kımsenın organına ıhtıyac duymasın demı ama
|
[COLOR="Red"]asla paşam asla[/COLOR].barikat organını vermez
|
[QUOTE=MeLody58;365238][COLOR="DarkOrchid"][B] ölsemde bagışlamam ( espriydi tabi ) organ bagıslamak dinimizce günah oldugu için bende dinin emirlerine uyarak uygun görmüyorum... [/B][/COLOR][/QUOTE]
eger gercekten günahsa bende bagislamam. melody eminmisin günah olduguna ? ben günah degil diye biliyorum ama...?! |
Mezarda çürüyeceğime insanlara faydam olsun...
|
[B]ORGAN BAĞIŞI NEDİR ?
Ölümünüzden sonra organlarınızın başka bir insan için kullanılmasına izin vermenizdir. Görmeyen bir insanın görmesini ya da hayatını diyaliz cihazına bağlı olarak sürdüren bir böbrek hastasının hayata dönmesini sağlar [/B] [B][url]http://onlinehastane.net/index.php?option=com_content&task=view&id=351&Itemid=30[/url][/B] |
[B]Organ bağışı dini inançlara aykırı mıdır?
-Kesinlikle hayır. İslam dini de dahil olmak üzere tüm büyük dinlerde organ bağışına aykırı bir durum yoktur. Ayrıca tüm büyük dinler organ ticaretini lanetlemektedir. [/B] |
kalbım harıc butun organlarımı seve bagıslarım
|
BAGIŞLAMAM HERKESİN ORGANI KENDİNE
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:08. |