![]() |
--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
[I][B][COLOR="Magenta"]KUSURUMA BAKMAYIN BEN GEÇ KALDIM YARIŞMAYA EVDE DEĞİLİM HEPİNİZE BAŞARILAR ARTIK BAŞKA BİR YARIŞMAYA İYİ BAYRAMLAR.........[/COLOR][/B][/I]
|
--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
ya abla bilmiyordum gerçekten kusura bakmayın arkadaşlar sadece son kısımları görsünler o zaman:)
|
Cevap: --->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
[quote=gürün_güzeli;315936]ya abla bilmiyordum gerçekten kusura bakmayın arkadaşlar sadece son kısımları görsünler o zaman:)[/quote]
[B][COLOR=darkorange]ÖNEMLİ DEĞİL HADİ GÖRMEDİK SAYALIM [/COLOR][/B] |
Cevap: --->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
[QUOTE=kronick;315941][B][COLOR=darkorange]ÖNEMLİ DEĞİL HADİ GÖRMEDİK SAYALIM [/COLOR][/B][/QUOTE]
saol abla da o son resimi de alsaydın da 3 tane kalsaydı ben düzeltemiyorum zaman geçtiği için... |
-->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
SAYIN JÜRİ ÜYELERİ DESTEKTE BULUNABİLİRMİYİZ :D:D
|
Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
[B][COLOR=darkorange]tabi ki bulunabilirsiniz tatlı resimlerine verdiğiniz teşekkürler 1. yi belirleyecek [/COLOR][/B]
|
-->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
AMA TADINA BAKMADIĞIM ŞEYE NASIL PUAN VEREYİM SADECE GÖRÜNÜŞ YETMEZ BENCE %40 GÖRÜNÜŞ %60 TAT ÖNEMLİDİR :D
|
[B][COLOR=darkorange]e napalım sanal sanal böyle olur ancak işine gelirse [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR=darkorange]daha elemeler seçmeler başlamadı [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yarışmacıların tamamı fotolarını eklemeyi tamamlasınlar ondan sonra değerlendirme yapılacak [/COLOR][/B] |
[B][I][U][COLOR="Blue"]DürBüN kendi yaptigi baklava tarfini vermedigi icin baska bir siteden tatli tarifi alip buraya eklemis vede diskalifiye edilmistir benim oyum DürbüN icin sifirdir torpil yok saf disi kalmistir DürBüN <<<<[/COLOR][/U][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:37. |