![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D
|
[QUOTE=sivaslı fd;413556]Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D[/QUOTE]
onları bile silseler iyi:);) |
camda siler, bulaşıkda yıkar, yemekde yapar, erkek adam herşeyi yapar...
|
[B][I]Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.[/I][/B]
|
Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D
|
[QUOTE=barikat58;413590]Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D[/QUOTE]
bide dikiz aynasını ...:) |
[QUOTE=barikat58;413590]Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D[/QUOTE]
[B][I]Onda çok doğru söyledin , yeterki kafası bozulmasın anında silip atar.[/I][/B] |
yardımlaşmak güzel ama hiç cam silmedim sadece arabamın camını sildim napalım
|
[QUOTE=HaZaN;413589][B][I]Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.[/I][/B][/QUOTE]
Ben bir yazı okumuştum senin söylediğine benzer kadınların yapmadığı unuttuğu bazı şeyleri erkekler yüzüne vurabiliyor tipki okuduğum yazıdaki gibi... Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey söylememis, kahvaltisina devam etmis. Kadin, komsusunun camasir astigini gördugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis. Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu gören kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ögrendi sonunda, merak ediyorum, kim ögretti acaba ?' Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis. |
Erkek adamda cam siler , bulaşıkta yıkar . Olaya sevgili bazında bakılmaması gerekiyor. Anamızda , bacımızda var onlara yardımcı olmak kadar güzel ne var ki? :))
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:35. |