![]() |
Cevap: Recep Tayyip Erdoğan
[QUOTE=qio;468734]Vaybe Komünizm dalgasını güzel yurdunu esir etmemek için yüzlerce şehit vermişmiş , yahu şehit olan devrimciler hangi uğurda vefat ettiler. 80'lerde türk insanı emperyalizm tuzağına düşüp birbirlerini öldürmüşler.[/QUOTE]
Devrimciler şehitmii????????????!!!!!!!! bu nasıl bir zihniyettttt!!!!!! sen ne yazdığının farkındamısınnn! sivastaysan yüzyüze bi görüşelim! olmuyor böyle iyice sapıttınız !!!!!! |
[QUOTE=Cley;468753][B]Bu konu kapanırsa ülkücülükle ilgili açılan tüm konular kapanacaktır....Karşısındakine saygı duymayı öğrenmemiz lazım...[/B][/QUOTE]
Sadece ülkücülükle ilgili açılan konular değil tüm siyasi konuları kapatmaya mecbursun ! |
Neden bütün siyasi konuları kapatsınki.Ben bu siteye üye olduğum günden beri burda açılan siyasi konular sadece siyasilerin attığı adımları eleştirmek için açılıyor..Bu gayet normal..ülkücülükle alakalı konulara bakıyorum sayfalarca ülkücülükle ilgili propogandalar oluyor...sizde normal konu açın altında tartışması yapılsın ama ben bakıyorum ülkücü şiirleri ülkücü türküleri ülkücü videolar ülkücü şarkılar...Nedir bu ya ? siyasetle ilgili konular açılır tamam ama burası ülkücü sitesi değilki ülkücülükle alakalı şiir video şarkı türkü paylaşılsın!
|
[B]1 Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak'a savaşmaya giden ABD'li askerlere dua etti: "Irak'ta savaşan ABD'li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz" "We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible"
By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003[/B] alıntı |
[QUOTE=Abdurrahman 58;468918]Devrimciler şehitmii????????????!!!!!!!!
bu nasıl bir zihniyettttt!!!!!! sen ne yazdığının farkındamısınnn! sivastaysan yüzyüze bi görüşelim! olmuyor böyle iyice sapıttınız !!!!!![/QUOTE] Sen harbiden çocuksun ülkücüleri şehit ilan ediyorsunuzda , devrimciler neden şehit olmuyor. Bu klavye başındada polatvari tavrın zaten bi size yakışır çocuk seni :) |
qio ben senin rengini çözemedim ya oLduğun gibi görün yada göründüğn gibi oL..üLkücüLer hakkında açıLan konuLarda üLkücü kesiLip başka bi konuda üLkücü düşmanLığı yapıyorsun...ÇoğunLuk ne tepki veriyorsa sende o yönde tepki veriyorsun yaranmak mı desem yoksa kendini biLmezLik mi (:
|
Yahu ben objektif oluyorum rengim şeffaflık asıl sana noluyor :)
|
[QUOTE=qio;468822]Yahu konu neydi ben unuttum , biz neyi tartışıyorduk. :)[/QUOTE]
[B][I]Salih SU'nun askerlik anıları...:)[/I][/B] |
[QUOTE=qio;469060]Yahu ben objektif oluyorum rengim şeffaflık asıl sana noluyor :)[/QUOTE]
Sen objektif faLan değiLsin...üLkücüLer için açıLan konuLarda üLkücü yazılar yazıyorsun birisi üLkücüLük propagandası yapıLmasın üLkücüLük konuLarı açıLmasın diyor ona teşekkür ediyorsun bu ne perhiz bu ne Laha turşusu =) Bu arada sana ne oLuyor derken ? Sen üLkücüLere faşistLer dersen bana ne oLduğunu görürsün. |
[QUOTE=TeqTaBaNCa;469059]qio ben senin rengini çözemedim ya oLduğun gibi görün yada göründüğn gibi oL..üLkücüLer hakkında açıLan konuLarda üLkücü kesiLip başka bi konuda üLkücü düşmanLığı yapıyorsun...ÇoğunLuk ne tepki veriyorsa sende o yönde tepki veriyorsun yaranmak mı desem yoksa kendini biLmezLik mi (:[/QUOTE]
Burda illa bi renk olmak zorunluluğumu var , ülkücülere geçen gün fazla yükleniliyordu rahatsız oldum , orantısız eleştirilere tepki gösterdim sen bu ülkücü kesilmek diye algılayıp basitleştirirsen o senin basit biri olduğunu gösterir , bu sitedeki en sert muhalifler arasında ender insanlardan biriyim sistem karşıtı bir Anarşistim , senin gibi kolayı şeçip geleceği düşünmeden sıyrılıp şak şakçıda olabilirdim , tepkim biraz sert oldu ama senin ukala tavrına az bile :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:09. |