![]() |
Cevap: Sivas referandumda %76,7 "EVET" dedi
[B]O espiri uygun değildi ve kaldırdım. Özür dilerim yakışmadı haklısınız.[/B]
|
AKP toplumun her kesiminden görüş alarak,tarafsız olan istisnasız tüm hukukçuların da beğendiği,dünyanın en demokraitk,mükemmel bir anayasa hazırlasın CHP ve MHP yine kabul etmez!Adım gibi eminim!
|
foyalar tek tek ortaya çıkıyor
hayırcı sandıklar oyları sayılmadan depoya kaldırılmış, ığdırda hayır çıkan sandık evet hayır yer değiştirerek il seçime bildirilmiş, daha dur durr yavaş yavaş çıkacak , bende bir yerden başlasam da şu artan 6 milyon ölü nasıl dirilmiş onları araştırmaya başlasam |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;579329]Bana göre yanlı basın şöyle bir başlık atsaymış "RTE HÜKÜMETİ YARGIYA EL KOYDU" daha isabetli olurmuş:)[/QUOTE]
sacma sapan yorumlar yapmayin kendisi oy kullanamayip,milletten oy isteyen muhalefet lideri olursa daha nice yasalar kabul edilir.bakalim daha ne yuzle oy isteyecek seneyeki secimlerde, boyle bir olay avrupada olsa hemen istifasi istenirdi |
CHP demokrasinin ne olduğunu bilmez.İşine gelirse demokrasi kabuldur,işlerine gelmezse halk aptaldır,cahildir.
|
[QUOTE=COBANSARAYLI;579445]sacma sapan yorumlar yapmayin
kendisi oy kullanamayip,milletten oy isteyen muhalefet lideri olursa daha nice yasalar kabul edilir.bakalim daha ne yuzle oy isteyecek seneyeki secimlerde, boyle bir olay avrupada olsa hemen istifasi istenirdi[/QUOTE] Olur arkadaş sen yeterki iste, senin istediğin tarzda yazarız, Sana saçma bana mantıklı gelen şekilde değilde, diğer şekilde yazarız. Ben başka bir ülke daha tanımıyorumki hırsızı görmezlikten gelip mağduruna saldıran. Açık, açık söylüyor kim tarafından olursa olsun oyuna getirildim, adresim birileri tarafından sildirilmiş, sonra referanduma 2 gün kala haberleri oluyor gerekli yerlere müracat ediliyor hayır olmaz diyorlar. Allah emrimi neden bu zorluk çıkarılıyor? Bu kişi herkes tarafından tanınıyor, biliniyor, gittiği okulda kimliğiyle oy kullansa ne olurdu? Gaye bu kişiyi kamoyu önünde rencide etmektir, bundada başarılı olunmuştur, burada mağdurun istifa edeceğine ülkesinin anamuhalefet partisinin liderine oy kullandırmayan yöneticlerin istifa etmesi gerekmezmiydi? |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;579590]Olur arkadaş sen yeterki iste, senin istediğin tarzda yazarız, Sana saçma bana mantıklı gelen şekilde değilde, diğer şekilde yazarız.
Ben başka bir ülke daha tanımıyorumki hırsızı görmezlikten gelip mağduruna saldıran. Açık, açık söylüyor kim tarafından olursa olsun oyuna getirildim, adresim birileri tarafından sildirilmiş, sonra referanduma 2 gün kala haberleri oluyor gerekli yerlere müracat ediliyor hayır olmaz diyorlar. Allah emrimi neden bu zorluk çıkarılıyor? Bu kişi herkes tarafından tanınıyor, biliniyor, gittiği okulda kimliğiyle oy kullansa ne olurdu? Gaye bu kişiyi kamoyu önünde rencide etmektir, bundada başarılı olunmuştur, burada mağdurun istifa edeceğine ülkesinin anamuhalefet partisinin liderine oy kullandırmayan yöneticlerin istifa etmesi gerekmezmiydi?[/QUOTE] Afiş olayında da suçu hükümete atıyordu.En sonunda ne olduğu ortaya çıktı.Şimdi oy kullanamama olayında da suçlu kendisinden başkası değil.Bu kadar basit!1 ay önce haberi yapılmış,oyu tehlikede yazılmış,ancak haberi Zaman gazetesi yaptığı için inanmamış..:D |
[QUOTE=COBANSARAYLI;579445]sacma sapan yorumlar yapmayin
kendisi oy kullanamayip,milletten oy isteyen muhalefet lideri olursa daha nice yasalar kabul edilir.bakalim daha ne yuzle oy isteyecek seneyeki secimlerde, boyle bir olay avrupada olsa hemen istifasi istenirdi[/QUOTE] asıl böyle bir durumda mevcut içişleri bakanı istifa ederdi oy kullanam imkanı yaratamadım diye , işin obür tarafı uluslararası bir skandal, sen git 50 milyon seçmenden sadece birinin evinde oturup oturmadığını polislere tespit ettir hemde 14 ay önceden tüm seçmen kütüğünden muhalefet liderinin adını sil, asıl konuşulması gereken rezalt bu, |
[QUOTE=LaEdri;579486]CHP demokrasinin ne olduğunu bilmez.İşine gelirse demokrasi kabuldur,işlerine gelmezse halk aptaldır,cahildir.[/QUOTE]
aziz nesin kuralı geçerli kılınmıştır artık tescillidir arkadaşım, oy dağılımına bakarsan daha iyi anlarsın eğitim yaş vb özelliklerinden daha anlaşılabilir bir sonuç ortada, eğitimi az vergi vermeyen sırtını kaçak elektiriğe suya işportya avantaya yeşil karta dayayanların % 70 i oyunu evete verdi bu kadar basit, suçmu tabiki hayır , kabahatmi tabiki hayır 20 milyonu açlık yoksulluk sınırına getirmiş 50 yıllık sağ iktidarların kabahati bu seçimini nohuta kömüre havele ediyor , yazık tabiki çaresizliğin kullanılması daha bir ayıp ve günah bu çaresizlikten kişisel çıkarlarını yanlışlarını örtbas için evrensel hukuk kurallarına hiçe saymak biyik gaflettir dalalettir ve hatta hıyanettir 26 maddeyi 27 yapıp dokunulmazlıklarıda bi zahmet kaldırıverseydiye ulu haşmetmaab hazret tayyip padişahım |
[B]Aziz Nesin'in oranını %42 ye indirdik Allaha şükür...[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:42. |