![]() |
Cevap: Üye rekoru Sivas'ta
[QUOTE=_DuMaN_58;595550][B]Yok ben hiç sanmıyorum kısa vadede bu hükümetin biteceğini. İç dinamiklerde onların elinde, seçimlerde de kaybetmezler. Birde ABD nin İran'a savaş açacağını da pek sanmıyorum, Allah bilir tabi ama. Yanlız Türkiyenin işi zor, ABD ile İran arasında ikiyüzlülük yapmak çok da kolay değil ama şuana kadar başarılı geçti :)[/B][/QUOTE]
ben demedim sen dein bunlar iki yüzlü diye , unutma bunu aman ha :) |
[B]He ben deim :) Nasıl ABD, İsrail ile Türkiye arasında ikiyüzlülük yapıyor, Nasıl Mısır, İsrail ile Arap ülkeleri arasında ikiyüzlülük yapıyordu, bizimkiler de aynısını yapıyor :)[/B]
|
[QUOTE=abircan;595552]ben demedim sen dein bunlar iki yüzlü diye , unutma bunu aman ha :)[/QUOTE]
biz hep diyoruz zaten bunların işi hep takiyye diye, |
[QUOTE=_DuMaN_58;595554][B]He ben deim :) Nasıl ABD, İsrail ile Türkiye arasında ikiyüzlülük yapıyor, Nasıl Mısır, İsrail ile Arap ülkeleri arasında ikiyüzlülük yapıyordu, bizimkiler de aynısını yapıyor :)[/B][/QUOTE]
Ben de şahitim duman iki yüzlü dedin :) bi kere ağızdan çıktı laf, hiç geçiştirme :) Ben bunu yazdım, dikkat et site izlenmesin Ergenekondan almasınlar seni :) :D |
[B]Geçiştirmiyorum ki hatta birkez daha söyleyim aynı cümleyi[/B] :) "[B]Yanlız Türkiyenin işi zor, ABD ile İran arasında ikiyüzlülük yapmak çok da kolay değil ama şuana kadar başarılı geçti"[/B]
|
[QUOTE=KAOS;595493]Bende bunu diyorum ki...
Yani % 35-40 insanın oyunu almış bir parti bu ülkede falanca rejimi getireceğiz de[B]se[/B], kalanların yaşam haklarını ellerinden almaya yönelik girişimlerde bulunsa, muhalifleri içeri tıksa, kendisi gibi düşünmeyeni yok say[B]sa[/B], ülkenin içine edip, rakamlarla oynayıp herşeyi güllük gülistanlık göster[B]se[/B] ve bu yüzde ile kanun manun herşeyi değiştirecek meclis çoğunluğuna sahip ol[B]sa[/B], bu partiye oy verenlerde hallerinden memnun diye bu demokrasi mi olur? Ha siyaset dahisi paşam????[/QUOTE] YAzdıkalrınız şart cümlesi.. Bu şartlar oluşmuş değil.Size göre oluşmuş olsa da bana göre oluşmamıştır! |
[QUOTE=Reform;595525]Birazda ben devam edeyim işte acı gerçekler, kimilerine göre yalan haber diye nitelendirilsede.
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=27015&token=328640[/IMG][/QUOTE] Sözcü'ye elimi bile sürmem,belki haramdır.:) |
[QUOTE=amazon10;595508][IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=578&pictureid=3646[/IMG][/QUOTE]
Senin 2.000 lira gelirin var ,4.000 lira da borcun var.. Benimse 50.000 lira gelirim var,10.000 lira da borcum var.. Kim daha zor durumda,kim borçlu?:) İktidarı tabi ki eleştireceksiniz ama 2001'deki iğrenç ,rezil tabloyla kıyaslamayın bile! |
[QUOTE=LaEdri;595560]Sözcü'ye elimi bile sürmem,belki haramdır.:)[/QUOTE]
Bende bir Sözcü okuruyum ve sizin bu önyargılı tutumunuzu kınıyorum, Sözcü son kuruşuna kadar kendi çabası ve hiç bir şekilde promosyon vermeden hakkıyla 300 binlik satışlara yaklaşarak en çok satılan gazete yolunda hızla ilerlemektedir,helaldir, Siz sanırım yağcı yalaka basını iktidar tarafından satın alınan ve nemalanan şakşakçı gazetelerle karıştırdınız. |
[B]"[/B]Kalem Oyunlarıyla Göz Boyuyorlar[B]" e Senin yaptığın ne peki? Bir manşet atacaksan düşünüp atacaksın :)[/B] [B]
Yandaş medya, yandaş gazete bunlar olacaktır tabi. Sözcü, CHP iktidar olmadığı sürece en çok satan olamaz hiç bir zaman(Yanlış anlaşılmasın CHP para verip gazete almayacak. CHPyi iktidara getiren halk çoğunluğu gidecek kendi gazetesini alacak). AKP iktidarda Zaman satıyor en çok(Burda da AKP almıyor gazeteleri. AKP yi iktidar yapan halk çoğunluğu gidip kendi gazetelerini alıyorlar).[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:49. |