![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Yalniz kaldi basim derin bir agri,
Ozana yapalim buradan cagri, Sandalli ozanin yaniyor bagri, Bana serinlikler siz ile gelir.[/B] |
yağmurum ol desen yağmaz mıyım
baharım oldesen açmaz mıyım kanadım ol desen konmaz mıyım herşeyisin sen goramaz'ın |
Yurdumun her yanı cennet bahçesi
Akar bağlarından zemzem çeşmesi Biraz koku yapsa da suda pişmesi Kara lahanalar laz ile gelir |
gençler bu meydan sizin olsun
ömrünüz uzun olsun dügününüz yazın olsun bu ihtiyar hızınan gelir bunları yazıyorum ama sizlere ulaşıyormu tam emin deyilim bu bilgi sayarım tam bilmiyorum kullanamıyorum eyer dogru yere yazıyorsam lütven bana bir sinyal verin bütün genç kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum allaha emanet olun |
Masa ayağına taş koy sekmesin
Sallanıp ayranı yere dökmesin Aman ha Diyari canın çekmesin Mangaldan kokular köz ile gelir |
Sandalli der size kalsin bu dünya,
Karardi geceler görünmez rüya, Terektti asklarim tükendi hülya, Bana bu cileler naz ile gelir. |
[B][COLOR=darkorange]nasıl sinyal verelim osman amcama
aslında doğru yere yazıyor ama bilen yokki yardım etsin ona sinyalin birazdan e-posta ile gelir [/COLOR][/B] |
sivaBURs boşyere ne kurulursun
Coşkun sel olmadın hep durulursun Engebe çıkarsan tez yorulursun Yolun rahatlığı düz ile gelir |
siva bey ve deliktaşlı hemşerim
deyişleriniz gerçekten taktire şayan çok kafiyeli hiç hatasız bizden iş geçmiş kafa tutmuyor daha başarılarınızın devamını dilerim tabiki bütün arkadaşlar başarılı sahura kadar yatmıyorum hep sizi takip ediyorum çok güzel vakit geçiriyoruz hepinize teşekkür edrim |
[B][I]***** ELA*****
Gözlerinden ilham aldı, Kalemim ela yazıyor, Yine hayaline daldı, Kalemim ela yazıyor. Varım, yoğum sensin benim, Kurudu, karardı tenim, Gözlerin yakalı canım, Kalemim ela yazıyor. Eylülüme düştü hüzün, Aklıma takıldı yüzün, Geceme aydınlık gözün, Kalemim ela yazıyor. Yalvardım kadir Mevlaya, Aşkı düşürdün belaya, Aklım takıldı elaya, Kalemim ela yazıyor. Yüreğimi aşka saldı, Aklımı başımdan aldı, Gözlerin kalbimde kaldı, Kalemim ela yazıyor. Sinemde azalmaz sızı, Gözlerinden aldım hazı, Başka renk olmuyor yazı, Kalemim ela yazıyor. Uzayıp gidiyor gece, Bilmem halim olur nice, Satır satır, hece hece, Kalemim ela yazıyor. Kalemime geçmez sözüm, Kan doluyor iki gözüm, Gözlerin aşkına kuzum, Kalemim ela yazıyor. Hasan Ilter[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:17. |
|