![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Beğenemedinizmi beyefendi
Çocuk dediğininde yaşı yirmi iki Sen önce öğren atışmayıda Cevapları gelir bir iki :D:D |
boş ver metin dügünü toyu
geç oldu artık yat uyu yarin hazırla doru tayı yarış hemen ozanlarınan |
[B]Olur mu siz yazarsınız da beğenilmez mi?
Güldane abla tatlı yapar da yenmez mi? :) Ben eskiden beri ozanım bilinmez mi? Burda sabaha kadar atışmak güzel olur..[/B] |
[B]Meyveli agac taslanir,
Sandalli bosa yaslanir, Iftara tavuk haslanir, Yemesi cok güzel olur.[/B] |
[QUOTE=metin 0758;457791]
[B]Sen meraklanma Yalçın arkama kimse gelemez:D Benim yanımda yasaktır kimse sosyal msj veremez Metin ozan seni çok sever ama bazen çekemez:) Ozanlar Sivas'lı ise taışmak güzel olur.....[/B][/QUOTE] Vay efendim mösyö metin buyurmuşlar Çokta devrik konuşmuşlar :) Kendilerini birşeyde sanmışlar Artık Sivaslının hası benlede tanıştılar :) |
bencede beğensen iyi edersin
böle giderse benden çok laf yersin eskimiş ozanlığın haberin olsun seni taşlamak ne güzel olur :D |
[QUOTE=club7house;457799]Vay efendim mösyö metin buyurmuşlar
Çokta devrik konuşmuşlar :) Kendilerini birşeyde sanmışlar Artık Sivaslının hası benlede tanıştılar :)[/QUOTE] [B] Metin ozan itina ile cevap yazar Yalçın ozan kafiyesiz şiir yazar:) Arada bir gelir oyunları bozar Ozan olanlar her zaman taşlanır...[/B] |
[QUOTE=nas_sina;457802]bencede beğensen iyi edersin
böle giderse benden çok laf yersin eskimiş ozanlığın haberin olsun seni taşlamak ne güzel olur :D[/QUOTE] Hadi ben de beğeneyim o zaman Sakın senden laf yemeyeyim aman Ben de geldim selam size gardaşlar İyi yazmassam sina beni de taşlar |
[QUOTE=metin 0758;457804][B]
Metin ozan itina ile cevap yazar Yalçın ozan kafiyesiz şiir yazar:) Arada bir gelir oyunları bozar Ozan olanlar her zaman taşlanır...[/B][/QUOTE] Metin ozanmış cevap yazar Adımı duyunca ozanlardan kaçar Bilirsin sende ozanlarda, Senden çok iyi şeklimde, namımda var :) |
[QUOTE=nas_sina;457802]bencede beğensen iyi edersin
böle giderse benden çok laf yersin eskimiş ozanlığın haberin olsun seni taşlamak ne güzel olur :D[/QUOTE] [B]Meyve veren ağaç taşlanır Metin ozan galiba yaşlanır:) Sivas'lılar ozanlardan hoşlanır Beni taşlamak çok zor olur:)...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:45. |
|