![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=metin 0758;438109]Türkan ŞORAY-Kara gözlüm...[/QUOTE]
türkan şorayın şarkı söğlediğini sadece filimlerden duymuştum demekki sanatçıymış |
SİNAN YILMAZ ................ KOLBASTI ...............
|
[QUOTE=sivaslı fd;438131]SİNAN YILMAZ ................ KOLBASTI ...............[/QUOTE]
sabah sabah neşen yerinde galiba kardeşim inşallah bu neşen devam eder |
[QUOTE=deliktaşlısalim;438134]sabah sabah neşen yerinde galiba kardeşim inşallah bu neşen devam eder[/QUOTE]
ooo yerinde olmazmı abi sabah kalkıp memleketimin mis gibi havasını soluyorum o herşeye bedel zaten. Darısı gelemeyenlerin başına............ |
[QUOTE=sivaslı fd;438140]ooo yerinde olmazmı abi sabah kalkıp memleketimin mis gibi havasını soluyorum o herşeye bedel zaten. Darısı gelemeyenlerin başına............[/QUOTE]
sen bizden şanslısın valla bizde gurbet türküleri ile hüzünleniyoruz napalım |
[QUOTE=deliktaşlısalim;438151]sen bizden şanslısın valla bizde gurbet türküleri ile hüzünleniyoruz napalım[/QUOTE]
Ya yinede hüzünlenmeyin gelin hepberaber neşelenelim bakın ben OĞUZ YILMAZ ÇEKİRGE dinliyorum.......... art arda sıraladım hareketli parçaları akşamada düğün var prova yapmış olurum :D |
[QUOTE=sivaslı fd;438163]Ya yinede hüzünlenmeyin gelin hepberaber neşelenelim bakın ben OĞUZ YILMAZ ÇEKİRGE dinliyorum.......... art arda sıraladım hareketli parçaları akşamada düğün var prova yapmış olurum :D[/QUOTE]
oyna oyna bizlerin yerinede oyna ne guzel olur daaalmi |
[QUOTE=deliktaşlısalim;438164]oyna oyna bizlerin yerinede oyna ne guzel olur daaalmi[/QUOTE]
Hee bek zorlu olur hemi... emme oyun oğader olmuyor tavatır halay çekiyorlar :D |
[QUOTE=sivaslı fd;438173]Hee bek zorlu olur hemi... emme oyun oğader olmuyor tavatır halay çekiyorlar
:D[/QUOTE] aha bu gonuşmaların süper ya :D:D:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;438174]aha bu gonuşmaların süper ya :D:D:D[/QUOTE]
övünmek gibi olmasın öyleyimdir Sivascayı na dilim gibi gonuşurum.. :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:54. |
|