![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Güzel atışmışlar yazmışlar buraya
Benim dörtlüğüde koyun sıraya Koyunlar gidiyor dağa ovaya Eti güzel yenir tuz bizim elde[/B] |
[B]Ankara'ya davet eder Deliktaş'lı Salim...
Gitmek isterim ama, yok ki gidecek halim... Oğlumun askerliğinde, kesinlikle buluşalım... Askerlerimizin ozanlığı da ne güzel olur...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;457860][B]Ankara'ya davet eder Deliktaş'lı Salim...
Gitmek isterim ama, yok ki gidecek halim... Oğlumun askerliğinde, kesinlikle buluşalım... Askerlerimizin ozanlığı da ne güzel olur...[/B][/QUOTE] [B]halin vaktin yerindedir özlemimiz derindedir sizleri göremezsek iftarımız hüzündedir bahaneye ermiyor hiç benim aklım koşarak gelirsen bilinki tokum bekliyoruz rallimi osmanı bilin başkente gelirseniz gün güzel olur[/B] |
[B]Gaz verip durma sakın...
Buluşmamız inanki yakın... Başına bir şapka takın... Kellerin parlaması ne güzel olur...[/B] |
[B]Nerden çıktı şimdi üstadım keller:)
Senin kıymetini ne bilsin eller Yoruldu kollarım tutmuyor eller Salim abi ile İftar güzel olur(Cley gibi kilo alırsınız:))...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;457864][B]Gaz verip durma sakın...
Buluşmamız inanki yakın... Başına bir şapka takın... Kellerin parlaması ne güzel olur...[/B][/QUOTE] [B]gaz vermek ne haddime sarmalar sardık rallime düşünüyor gelir aha başkentte iftar ne güzel olur[/B] |
Sivaslı fd msn e dalmış
Meydan çıraklara kalmış Herkes eline kalem almış Öğrenipde gelseler ne güzel olur :D :D:D:D Kasıla kasıla işleri bitmiş Yorulanlar çıkıp gitmiş Bana kimler laf etmiş Hadlerini bilseler negüzel olur :D:D:D |
[QUOTE=sivaslı fd;457867]Sivaslı fd msn e dalmış
Meydan çıraklara kalmış Herkes eline kalem almış Öğrenipde gelseler ne güzel olur :D :D:D:D Kasıla kasıla işleri bitmiş Yorulanlar çıkıp gitmiş Bana kimler laf etmiş Hadlerini bilseler negüzel olur :D:D:D[/QUOTE] [B]FD.atma bana hava uyumassın bugün daha iftara madımak ola sofrayı kurması ne güzel olur[/B] |
[B]Coşar Sivas ili coşar,
Müslüman camiye koşar, Salim Ankara´da yaşar, Uzak bu yaz bizim ilden. [/B] |
[QUOTE=sandalli;457876][B]Coşar Sivas ili coşar,
Müslüman camiye koşar, Salim Ankara´da yaşar, Uzak bu yaz bizim ilden. [/B][/QUOTE] [B]sandallı kaptı küreği koptu salimin yüreği dolandı beş on direği kaçar bugün bizim ilden[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:09. |
|