![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Üzüm üzüme bakarak karardı
Salim Ozan maniler sıraladı Sandallı, fd.ozan nerde kaldı Kaçan ozan çıkmaz bizim ilden :D |
[B]Ağzınıza sağlık Hepiniz süpersin teşekkürler [/B]
|
[QUOTE=arifcoskun;457911]Üzüm üzüme bakarak karardı
Salim Ozan maniler sıraladı Sandallı, fd.ozan nerde kaldı Kaçan ozan çıkmaz bizim ilden :D[/QUOTE] [B]sandallı ozan şu an sahlanır fd ozansa birazdan bağlanır memet abimizde bizleri bulur ne güzel dağları var bizim illerin[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457913][B]sandallı ozan şu an sahlanır [/B]
[B]fd ozansa birazdan bağlanır[/B] [B]memet abimizde bizleri bulur [/B] [B]ne güzel dağları var bizim illerin[/B][/QUOTE] Sandallı ilham depolar uykuda fd ozan çamaşır asar balkonda Mehmet abi tşk. eder laptop'da Güneş birbaşka doğar bizim ilden :D |
[B]coştu ozanım coştu
kimse kalmadı koştu bize kaldı meydan boşdu yemek yolla bizim ilden[/B] [B]öğlen oldu salim ozan konuşmayla olmaz düzen yorulursan sende bazen geçermisin bizim elden................................stop[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457895][B]güzel sensin güzel fd
yemeklerin düşmüş dile sen bugün uyun yine insan çıkar bizim ilden [/B][/QUOTE] Abim iltifat etmiş bana Ne yemek yapayım akşam sana Yokki keseyim inek dana Sığır salın bizim ilden :D:D:D [QUOTE=arifcoskun;457916]Sandallı ilham depolar uykuda fd ozan çamaşır asar balkonda Mehmet abi tşk. eder laptop'da Güneş birbaşka doğar bizim ilden :D[/QUOTE] Benim işim vardı sandallıyı bilmem Nazlanırım çağrılınca hemen gelmem Çamaşır asmam yerleri silmem Hamarat çıkar bizim ilden :D:D:D |
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Abim iltifat etmiş bana
Ne yemek yapayım akşam sana Yokki keseyim inek dana Sığır salın bizim ilden :D:D:D[/FONT][/COLOR] [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]iltifat edeyim bugünlük sana kaç çeşit yemek yapacan bana ister inek kes istersen dana :D selam gelmez bizim ilden[/FONT][/COLOR] |
[B]Ozanlar coşmuş erkenden
Severim sizleri gönülden İsteğiniz ver ise benden Getireyim size bizim elden[/B] |
[QUOTE=Cley;457948][B]Ozanlar coşmuş erkenden
Severim sizleri gönülden İsteğiniz ver ise benden Getireyim size bizim elden[/B][/QUOTE] [B]ozan dediğin erken coşar hep sev bizi sen gönülden bi çorba yap bize hemen tez gelirmi bizim elden[/B] |
Tarlalarda olurdu soğuk gözeler
İçer çalışır tekrar yine terler Dumanlı dumanlı oy bizim eller Bana bir haber edin bizim elden |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |
|