![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
DİYARİME
çocuk yaşta yasladım sırtımı geri dönüp gözlemedim ardımı açmadım yada ne sırrım ne derdimi diyari gibi yarim var benim imrenmem kimseye nede varlığa sığınırım rabbime düşmem darlığa onun sevgisi yeter bütün zorluğa diyari gibi yarim var benim vijdanı merhameti iylik meleği bütün canlılara sevgi dileği çatal yürekli bükülmez bileği diyari gibi yarim var benim sefili etgilemez ne kış ne bahar seninle geçen günlerim su gibi ahar eksilmez hiç sevgin yüreğim yahar diyari gibi yarim var benim |
yaşlandım sefilim günbe gün eririm
bin canım olsa sana hepsin veririm her ne tarafa baksam seni görürüm mutlu günlerim seninle geçti sevdiğim |
bütün mutluluklar hep sizinle olsun
bu sevgi bağlarınız ebediy kalsın duygu bahçenize çiçekler dolsun ikinizin sevgisi yüreğime düştü sevdiğim |
[QUOTE=goramaz;589128]Durun bu kadar derinden gitmeyin vallahibillahi ağlayacağım Allah kimseyi vatanından ayrı koymasın..[/QUOTE]
canım köylüm kaldık vatandan ayrı gezemedik goramazda dağı bayrı yaşlandık dizlerim tutmuyor gayrı vatanı gören canlar öğünsün |
sevgi pınarından tesdim doldurdum
sevgini yüreğimde taşıdım sefil gizli dertlerimi sana bildirdim hayattan yorulup yoşudum sefil |
selam arkadaslar cok mutlu oldum bu kadar yapali köyünden insanlar var bende yapali köyündenim....
|
selam arkadaslar bende yapali köyündenim ne kadar köylüm burada varmis cok mutlu oldum....
|
[QUOTE=erci58;589414]selam arkadaslar bende yapali köyündenim ne kadar köylüm burada varmis cok mutlu oldum....[/QUOTE]
köylüm kimlerdensin yapalıdan korkarım gardaş eli sopalıdan kazan pınar patır yoksa küpeliden söyle hele gardaş kimlerdensin |
ver hele sevdiğim uzunca ayak
gezelim seninle kırda diyarim zor günlerimizi geride koyak dolaşalım yağmur karda diyarim |
bunca yıllarımız bir hayal oldu
sarardı yaprağım güllerim soldu yüklendi barhanam gam ile doldu kaldım gurbetelde zorda sefilim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:20. |