![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Erencan - Kara Sevdalim
Böyle bir sevdaya düştüm ben canaım Senin sevdan bende aynı değilki Böyle bir sevdaya düştüm be canım Senin sevdan bende aynı degilki İkimizde yandık aşkım aglar ayrı düştük yar yar gurbet eline ben ne diyem yar yar kötü halime ikimizde yandık aşkın narına aşkı düştük yar yar gurbet eline ben nediyem yar yar kötü haline oy beni sevdalım kara sevfdalım oy benim sevdalım yürek yaralım ömür elden gitti eyvah ona yanarım oy beni sevdalım kara sevfdalım oy benim sevdalım yürek yaralım ömür elden gitti eyvah ona yanarım[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Aşık Sefai - Bu hesaptır hesap Sorulacak Apo denilen Köpekten![/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Dayanamiyorum Kalbimde hep o yangın var gel Dayanamıyorum İster su ol ister rüzgar gel Dayanamıyorum Yıkılıyor hatıralar yalnız tutamıyorum Neye baksam aşkımız var gel Dayanamıyorum Bazen sızı bazen sancı yüreğimdeki yabancı Sensiz olmak çok çok acı gel Dayanamıyorum Dün dizlerim bile gece bağlandı boş bir ümide Yorgun çıkıyorum güne gel Dayanamıyorum Dayanamıyorum dayanamıyorum Seni severken sensiz olmaya Dayanamıyorum dayanamıyorum Ben bu aşkı yaşamaya Mustafa Yildizdogan[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Kalbimde hep o yangın var gel
Dayanamıyorum İster su ol ister rüzgar gel Dayanamıyorum Yıkılıyor hatıralar yalnız tutamıyorum Neye baksam aşkımız var gel Dayanamıyorum Bazen sızı bazen sancı yüreğimdeki yabancı Sensiz olmak çok çok acı gel Dayanamıyorum Dün dizlerim bile gece bağlandı boş bir ümide Yorgun çıkıyorum güne gel Dayanamıyorum Dayanamıyorum dayanamıyorum Seni severken sensiz olmaya Dayanamıyorum dayanamıyorum Ben bu aşkı yaşamaya Mustafa Yildizdogan[/B][/COLOR] |
....Osman Öztunç ( Oğul ) Şiir.......
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Erkan Acar
Güzel Merhametin yokmu senin Dinmiyor feryat figanim Beni mecnuna cevirdin Dondu dolasmiyor kanim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Muazzez Ersoy - İntizar(Sakın Bir Söz Söyleme)
Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Kan tükürsün adını Bensiz anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun[/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.melankoli.net/wp-content/themes/Greeny/images/biraa.jpg[/IMG]][/CENTER] |
[QUOTE=Yigit_07_58;345405][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Muazzez Ersoy - İntizar(Sakın Bir Söz Söyleme)
[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bunu dinlemeyeli cok oldu birden aklima gencligim geldi :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Son Sabah - Ferdi Tayfur[/B]
Ask denılen kelımeyı sarkılarda duyardım Sen cıkınca karsıma kendımde senı buldum Öncelerı mutluydum ben senden umutluydum Kedersız bır dünyam vardı sımdı dertlere boguldu Bır yazı var kaderımde karadan daha kara Gel son defa göreyım belkı cıkmam sabaha Günes belkı dogacak belkıde dogmayacak Bılıyorum bu son sabah senı benden koparacak Ne yapsakta olmuyor kavusmamız ımkansız Yuvasız kuslar gıbı bende kaldım yuvasuz Insanım hakkım degılmı senı cok sevıyorum Askın cehennemıne düsmüsüm yanıyorum Bır yazı var kaderımde karadan daha kara Gel son defa göreyım belkı cıkmam sabaha Günes belkı dogacak belkıde dogmayacak Bılıyorum bu son sabah senı benden koparacak |
demekkı baya yaslanmıssın sen sankı bı asır gecmıs gıbı konustun :D
|
[B]....Hüseyin Yıldırım - Ellikten yar Ellikten......[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Emel Sayin
Rüzgar Gözlerim kapalı . bu aydınlık niye Kalbim dönüyor dünya gibi yine Bildiğim bilmediğimin içinde Anlamlı ama tarifsiz neden Neden benden ağır bu beden Anladım aslolan İnanmak için görmek değil Görmek için inanmakmış Okyanustaki rüzgar Yüzümde yüzün Bir aşığın nefesiyim bugün Kalbine uzanan bu yolda Ben’sin artık sen vazgeçtim kendimden Tenimde gemiler içimde balıklar Yosunlu kıyımda şarap içen insanlar Ya umutlu yarı mutsuz Kayıp yüzümden düşen maskesi Katılır bana su gibi akmaya Okyanustaki rüzgar Yüzümde yüzün Bir aşığın nefesiyim bugün Kalbine uzanan bu yolda Ben’sin artık sen vazgeçtim kendimden[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]
Sana Yine MUHTACIM Nasıl,nasıl bana nasıl kıydın, gençliğime, İlk aşkıma,tertemiz duygularıma... Nasıl, hesap ver Nasıl, hesap ver Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın... Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Kavrulan o çöllerde Susuz kalır gibi Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak Kucağı gibi Öyle sevdim seni, seni Delilik bu bende ki......... Gökhan Özen [/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Hastanenin Kapısı
Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm [COLOR="Black"]yüreğime dert oldu[/COLOR] Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca [COLOR="black"]veremli derler[/COLOR] Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa [COLOR="black"]Ciğerim kurudu kan kusa kusa[/COLOR] Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik [COLOR="black"]Sorma anam sorma ciğerim delik[/COLOR] [COLOR="black"]Ağzımdan geliyor kan bölük bölük[/COLOR] Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Black"][B][I]bu türküyü cok seviyorum yaaa her dinledigimde agliyorum Allah kimseye caresiz bir dert vermesin :(((([/I][/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Numan
DİL YANSIN Yıktın Evimi Söndü Ocagım Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
ÇİGAN GÖZLER
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman bebeklerinde gitar. İç ürperten sesin her gece odama dolar Bir buğu yükselircesine göğe kadehten Nasıl başım döner nasıl mest olurum bilsen Ağlarım saçlarında gün doğuncaya kadar Mutluluk bir ateştir uzaklarda yaktığın Ki binlerce yay çekilircesine derinden En hazin şarkıları dinlerim gözlerinden Büyür gitgide hüznü içimde yalnızlığın Dinlerim o hiç susmak bilmeyen çiganları Ve bir musiki halinde geçen zamanları |
SİVASSPOR MARŞLARI===YİGİDOLAR GELİYOR
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Yildiray - Sivaslim
Yesildir yaylalari Sogukdur pinarlari Sivasdan yar sevenin Kapanmaz yaralari Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim Sivasin Pehlivani Dogru söyler Ozani Veyseli Pir sultani Costurur nice cani Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim Sacinin bir teline Vurgunum gözlerine Ben canimi veririrm Senin bir gülüsüne Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Ebru Yasar Cok iyi gördüm
Coktan unutmak gerekiyordu Bu iste bir yanlislik var Eskiden arasira geliyordu Bu iste bir yalnizlik var Elinin sicagi Kösesi bucagi Askin en tuzagi beni buldu Asagi yukari sonumuz bumuydu Her aci döndü bana dogru Tanri istediki bugün karsima ciktin Ne zannetdin sanki sen konusacaktim Biraz üzüldüm sonra gercege döndüm Beni bosver seni cok iyi gördüm Son kez baktim ve arkami döndüm[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Sarkilar seni söyler[/B]
Sarkilar seni söyler dillerde nagme adin...[/CENTER] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Kimseye etmem Şikayet[/B]
sahane bir eser, sahane bir yorum[/CENTER] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Aksam oldu hüzünlendim[/B]
hasret kaldim gözlerinin rengine[/CENTER] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Sevmekten kim usanir[/B]
sevmekten kim usanir? tadina doyum olmaz...[/CENTER] |
[COLOR="Red"][B]yengemin dirdirini dinlemek zorunda kaliyorum [/B][/COLOR]
|
[CENTER][B]Emel Sayin - Cile Bülbülüm[/B]
bülbülüm gelde dile söyle benimle bile, sesini duyur güle cile bülbülüm cile cile bülbülüm cileeeee....[/CENTER] |
[CENTER][B]Emel Sayin - Tanrim beni bastan yarat[/B]
ya nasil zarif bir bayan, nasil bir yorum bu ya cok lezzetli...[/CENTER] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar
Kararsizim Kaderde varsa bizim payimiz susmak Demekki hersey eksik derde Tuhaf bu halin güven degil aklin nerde Sigindigin yalnis bir gölge Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adim at yanlisindan vazgecerek Yeni degil ayrilik cok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek Son sözler dayanir kapiya Cok zor gelecek sanada banada Mutlaka bir süre bu yükü tasirim Önce sen git ben cok kararsizim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Atesim var külüm yok Karsidan gel göreyim Gel gel aman Sacin uzun öreyim Gel gel aman Senin gibi zalime Gel gel aman Nasil gönül vereyim Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Atladim gectim tasdan Gel gel aman Yasmagim düstüm basdan Gel gel aman Merhamet yokmu sende Gel gel aman Gözüm kurudu yasdan Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Azizim sefa geldin Gel gel aman Hosgeldin sefa geldin Gel gel aman Ne ben öldüm kurtuldum Gel gel aman Ne sevdin sefa verdin Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ (Hakan Altun )
UNUTMAYA BEŞ KALA GÖZLERİNİ VE SANA DAİR NE VARSA BİTMEYE YAKIN İŞTE BUGÜN BEN HERŞEYİMİ SENDE BIRAKTIM SIRF AŞKIMI ALDIM YANIMA ONUDA KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR SORMADIM KİMSEYE UNUTMALIYDIM ÇAREYİ KENDİMCE BULURUM SANDIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM FARZET ÇOK UZAKLARDAYDIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM VAZGEÇMEK DEĞİL BU ÇARESİZ KALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM |
basi basi gülsemde yine gönlüm hos degil......
musa eroglu |
AŞK ACISI(BAHA)
Bugün ayrılığın ilk günü Daha şimdiden seni çok özledim Gönül çekmeyince anlamıyor Ne yazık sonunu göremedim Ben hangi savaştan galip çıktım ki Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki Yaşamayan nasıl bilsin Alt tarafı aşk desin Allah kimseye vermesin Aşk acısı |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Selda BAGCAN
Sivasin yollarina :(((((((((((((((([/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--------------------------------------------------------------------------------
BU KALP SENİ UNUTUR MU? (FİKRET KIZILOK) Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu |
Alkisliyorum Üzüntü halim geciyor artik Yerimde duramiyorum Nasil getirdin bu hale beni Bu büyük basarini alkisliyorum[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--------------------------------------------------------------------------------
BENİM GÖZÜM SENDE (Muazzez Ersoy) Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki gelirsin diye Başkasını istemem Benim gözüm sende |
[B][I][COLOR="magenta"]Ebru Yasar - YALAN
Sanki bir gün döneceksin yalan Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan [COLOR="Black"]Bundan böyle onurumdur yaram[/COLOR] Nasil koptun sen [COLOR="black"]bu melekten[/COLOR] [COLOR="black"]Sayilmazsin sen erkekten[/COLOR] Kaçma simdi bu gerçekten [COLOR="black"]Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan…….[/COLOR] [COLOR="black"]Yalan yalan……. [/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
VAZGEÇMEM- EBRU GÜNDEŞ
Ayrıldık hatırlarsın Kaçınca günahlardan Bugün bana, yarın sana Kurtulan var mı aşktan Utandım maldan, mülkten Usandım yalan sözden Kalbim benim olalı, canım senin olalı Heryerde seninleyim ben Seninle doğmuşum sensiz ölemem Dünyayı verseler yine vazgeçmem Aşkla yoğrulmuşum, ayrılık bilmem Dünyayı verseler yine vazgeçmem |
[B][I][COLOR="Magenta"]Cemal Özcan
Yeserdimi bizim köyün daglari Yeserdimi söyle köyün daglari Köyüm bana hasret bende köyüme Giydimi ola nazli yarim karalar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Koyunlar melesir kuzular kosar Onun sevdasi ile gönüller cosar Yurdunu terkeden tez elden sasar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Beni muhtac ettin simdi ellere Düsürdün beni yar dilden dillere Deli etdin Cemali saldin gurbete Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy[/COLOR][/I][/B] |
PişMaNıM DuR ! DuRduğuN YeRde GitMe !.. BeN Daha Da PişMaNıM. Bak! BeNiM O YaşaM İLacıM SeNde !.. BugüN KöLeN, YaRıN HüküMdaRıM. SuçLuyuM HataLıyıM, BiN Kez HatıRLatMa ! Kaç ZaMaN GeçiRdik Aşkta, KaLdıRıp AtMa!.. GeNçLiğe,ÇocukLuğa VeR TüM GüNahLaRıMı... SeN NeLeR NeLeR AffettiN, BAĞIŞLA SAFLIĞIMI!.. HaRcıyoRuM GeRi KaLaN YıLLaRıMı, HiçbiR Ceza BedeL DeğiL GüNahLaRıMa !.. Keşke DüşüNMedeN SeNi KıRSaydıM, PişMaNıM HeR GüN YaptığıM HataLaRıMa !... SeRdaR ORtaç |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Hastanenin Kapısı
Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm [COLOR="Black"]yüreğime dert oldu[/COLOR] Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca [COLOR="black"]veremli derler[/COLOR] Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa [COLOR="black"]Ciğerim kurudu kan kusa kusa[/COLOR] Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik [COLOR="black"]Sorma anam sorma ciğerim delik[/COLOR] [COLOR="black"]Ağzımdan geliyor kan bölük bölük[/COLOR] Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Black"][B][I]bu türküyü cok seviyorum yaaa her dinledigimde agliyorum :(((([/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:26. |