![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=deliktaşlısalim;457950][B]ozan dediğin erken coşar
hep sev bizi sen gönülden bi çorba yap bize hemen tez gelirmi bizim elden[/B][/QUOTE] [B]Bilirsin cley'e tatil bugün Bu mudur bana ilk sözün Yaparsan bana bir düğün Çorban gelir bizim elden [/B] |
[QUOTE=Cley;457953][B]Bilirsin cley'e tatil bugün
Bu mudur bana ilk sözün Yaparsan bana bir düğün Çorban gelir bizim elden [/B][/QUOTE] [B]kazan getir bana para düğünler yaparım ben sana davuluyla zurnasıyla gelen olur bizim ilden [/B] |
[QUOTE=metin 0758;457822][B]
Birader zaten Yalçın gibi bir bela var başımda :) Allah aşkına şimdi birde sen çıkma bu yaşımda:) Çok fazla tuz karıştı bu gece ekmeğime aşıma Tepelerim, alt ederim sen de çıkma sakın karşıma:)[/B][/QUOTE] Ben sıramı beklerim atışmak için Yaşında ne var sanki genceciksin Aman fazla tuzlu yemek yeme İftara kadar ben susadım deme |
[B]Olsa bir kazan para
Düğünüm olur bahara Sen haber et dostlara Poşalar gelsin bizim elden[/B] |
[QUOTE=Cley;457957][B]Olsa bir kazan para
Düğünüm olur bahara Sen haber et dostlara Poşalar gelsin bizim elden[/B][/QUOTE] [B]kırk bin dolar getir bana kırk gün düğün yapayım sana coluğuyla çocuğuyla gelen olur bizim ilden [/B] |
gurbet rüzgarına takılıp
anayı gardaşı geride bırakıp sevdasını yüreğine alıp goramaz gider bizim ilden:( |
[QUOTE=goramaz;457969]gurbet rüzgarına takılıp
anayı gardaşı geride bırakıp sevdasını yüreğine alıp goramaz gider bizim ilden:([/QUOTE] [B]güle güle goramazım selam götür harbi sözün iftara kalmaz götür bizi goramaz gider bizim ilden[/B] |
[B]Kırkbin helal olsun sana
Hemen yatırdım hesabına Başlayın Sivas Halayına Yiğitler gelsin bizim elden[/B] |
[QUOTE=nas_sina;457823].... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah[/QUOTE] Helal olsun abla sana Taraf oldun benden yana Fazla dövme ne olursun Onlar lazım olur bana Abilerim atışmaya dalmış Hepisini bir heyecan salmış Kimse cevap vermeyince Çırak ozan garip kalmış.. |
[QUOTE=Kasım Öktem;457956]Ben sıramı beklerim atışmak için
Yaşında ne var sanki genceciksin Aman fazla tuzlu yemek yeme İftara kadar ben susadım deme[/QUOTE] [B]atış koçum atış bugün ilhamım var durma sakın bayrama al bi çift potin uğrarsan gel bizim ilden[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:45. |
|