![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
yağan yağmurun sesini.......................
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]Göksel------Baksana Talihe......[/B]
|
Cem Karaca-Allah Yar
|
m..gürses
bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
yalın - cumhuriyet...
|
öğlen ezanı...............................
|
KUBAT DERMANIMSINNN ...
|
o gencebay...dil yarası
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;439909]o gencebay...dil yarası[/QUOTE]
abi sende hep bu şarkıyı dinliyorsun acaba bir nedeni mi var? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:04. |
|