![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]günün gelişen sabah haberleri[/FONT][/COLOR]
|
[FONT=Century Gothic][COLOR=teal][B]Hadise-Evlenmeliyiz :)[/B][/COLOR][/FONT]
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Gül yüzünü rüyamızda (Rast)
Gül yüzünü rüyamızda Gürelim ya RESULALLAH Gül bahçene dünyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gönüller sultanı Getiren yüce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gözler Hasretinle yanar özler Mubarek ravzana yüzler Sürelim ya RESULALLAH Veda edip masivaya Yalvarıp yüce Mevlaya Şefaat - Mustafa' ya Erelim ya RASULALLAH Levlake dedi sana Hak Bağışla yüzümüze bak Huzurullaha yüzü ak Varalım ya RASULALLAH Derviş derki kardeşlere Çok selavat ver kardeşlere Gül yüzünü göre göre Ölelim ya RASULALLAH [/FONT][/COLOR] |
zara- ben bir selvi boydan ayrıldım
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Kâbe'nin Yolları (Rast)
Kâbe'nin yolları bölük bölüktür Benim ciğerciğim delik deliktir Dünya dedikleri bir gölgeliktir Canım Kâbem varsam sana Yüzüm gözüm sürsem sana Eşim dostum yüklesinler yükümü Komşularım helal etsin hakkını Görmez oldum ırak ile yakını Canım Kâbem varsam sana Yüzüm gözüm sürsem sana Yunus [/FONT][/COLOR] |
haktan - kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin
hariiiiikkkkkaaa parça bu adamın sesi çok güzel yaw |
SİBEL PAMUK............. HARMANDAN GEL..........
|
YAGMURUN SESINI DISARDA ACAYIP YAGMUR YAGIYOR .................
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img221.imageshack.us/img221/1486/regenbeadingautou167045.jpg[/img][/url] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Tutuklu
Söz-Müzik:Sezen Aksu Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ayrilik Aman Ölümden Yaman Geçmiyor Zaman Geçmiyor Ne Anam, Babam Ne Hoş Hatiram Yetmiyor Canim Yetmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Sakladim Gözlerimi Sustum Hep Sözlerimi Yandim Yar Közlerimi Aah... Savur Savur Bitmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor[/FONT][/COLOR] |
yalınn ah be kardeşim başına ne geldi :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:07. |
|