![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Volkan Konak - Hey Gidi Karadeniz
|
iyi geceler....................................
|
Umut Akyürek - Dilimi Bağlasalar
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]abdurrahman önül[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"]Uçun kuşlar Medine’ye, Ya Muhammed diye, diye Selam götürün hediye, Ya Muhammed diye, diye *** Yürü gönlüm güle, güle, Dön orda şeyda bülbüle Getir aşkını sen dile, Ya Muhammed diye, diye. *** Bulut geçer katar, katar, İçlerinde gözyaşım var, Gidip Medine’ye yağar. Ya Muhammed diye, diye. *** Yürü gönlüm güle, güle, Dön orda şeyda bülbüle Getir aşkımı sen dile, Ya Muhammed diye, diye. *** Kanadını açmış rüzgar, İçinde hasret ahım var, Varıp Medine’ye yağar, Ya Muhammed diye, diye. *** Yürü gönlüm güle, güle, Dön orda şeyda bülbüle Getir aşkını sen dile, Ya Muhammed diye, diye. *** Gönlüm Medine’ye gider, Gözüm buradan seyreder, Kandil mumu erir biter, Ya Muhammed diye, diye. *** Yürü gönlüm güle, güle, Dön orda şeyda bülbüle Getir aşkını sen dile, Ya Muhammed diye, diye[/COLOR] |
sezen aksu.................................
|
ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN/KABENİN YOLLARI
|
[COLOR="Blue"]müslüm gürses[/COLOR]
[COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum[/FONT][/COLOR] |
[B]Berna Karagözoglu(Fındık Kurdu) ----- Kahverengi gözlerin...!![/B]
|
edip akbayram....
sivas ellerinde sazım çalınmaz........ |
ahmet yılmaz.....bir demet gül
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:00. |
|