![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]gelip kahvenizi içmek isterdim
o kucağındaki bıcırı ısrmak isterdim ama yollar uzak gelemem o mavi boncuğu , doya doya sevemem [/COLOR][/B] |
[B]Davetin edin bizi koşa koşa geliriz
Yeterki yanımızda hemşerimiz buluna Bakmayın onun maviş olup sevimliliğine Tam yaramazdır arkamızdan oyun çevirir....[/B] |
[B][COLOR=darkorange]allah allah arif abi niye gelmiyor
bize küstü mü yoksa minnet mi etmiyor kahvemi yoksa çiçekmi istiyor çiçek ise hazır yolda geliyor [/COLOR][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;334903][B][COLOR=darkorange]allah allah arif abi niye gelmiyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bize küstü mü yoksa minnet mi etmiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kahvemi yoksa çiçekmi istiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çiçek ise hazır yolda geliyor [/COLOR][/B][/quote] Bak üstlere yazmaktan çok yoruldum Sen yoktun yolun gözledim durdum Yok o nasıl söz yok bir küsme nedenim Çiçekler kahveler ben sana vereyim |
[B][COLOR=darkorange]bak ben sana çiçek yolladım bile
buranın tadi yok kimse yok niye gözlerim bıktı uyku diye diye ben kaçayım bari müsadenizle [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334928][B][COLOR=darkorange]bak ben sana çiçek yolladım bile
buranın tadi yok kimse yok niye gözlerim bıktı uyku diye diye ben kaçayım bari müsadenizle [/COLOR][/B][/QUOTE] Kronik Mekke'de şeytan taşlıyor Her sözün yüreğimi haşlıyor Uykuyu gönder gitsin Gece daha yeni başlıyor |
[quote=kronick;334928][B][COLOR=darkorange]bak ben sana çiçek yolladım bile[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]buranın tadi yok kimse yok niye[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gözlerim bıktı uyku diye diye[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben kaçayım bari müsadenizle [/COLOR][/B][/quote] Çiçekleri aldım çok teşekkür ederim Bugün herkes suskun ben ne edeyim Bugün sen erkencisin mi diyelim Eğer uykun yoksa devam edelim |
[B][QUOTE=arifcoskun;334936]Çiçekleri aldım çok teşekkür ederim
Bugün herkes suskun ben ne edeyim Bugün sen erkencisin mi diyelim Eğer uykun yoksa devam edelim[/QUOTE] Herkezle girdiniz atışmaya Sizdemi erkencisiniz bugunden kaçışmaya :) Gitme dur Arif abi ; Hayat yeni başlıyor bizler ile birlikte kapışmaya :) [/B] |
[B][COLOR=darkorange]çok ısrar ettiniz dayanamadım
en iyisi ben bi kahve daha kapayım uyku fena bastırdı ,burda uyuyp kalmayayım sizinle atışmaktan keyif duyarım [/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=kronick;334940][B][COLOR=darkorange]çok ısrar ettiniz dayanamadım
en iyisi ben bi kahve daha kapayım uyku fena bastırdı ,burda uyuyp kalmayayım sizinle atışmaktan keyif duyarım [/COLOR][/B][/QUOTE] Aldın mı güzel kahveyi yanına... Kafayı çevir bir bak soluna... Ne güzelde duruyor dolaptaki mandalina... Sizlerle atışmak büyük keyif veriyor... [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:30. |