![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
DAVID BILIBAL=SILENCIO
|
Emrah Mahsuni.......... Babam...........
|
DURSUN ALİ ERZİNCANLI
40 YAŞINDASIN... |
[B]Zara-Hastane önünde incir ağacı ...[/B]
|
dinlemeyi en çok sevdiğim şeyi: geceyi
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ibrahim tatlıses[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]nedir ki gecmeyen dünya icinde ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer[/FONT][/COLOR] |
MUSTAFA KÜÇÜK..........YAVRUM........
Ben yanarım yavrum sana Yavrum yanar yavrusuna Tabiatın kanunu bu Koyun meler kuzusuna............ |
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]müslüm gürses[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]acımıyorsan[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]tek tesellim kaldı o da hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi dene duygularımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bugünümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesen unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan[/FONT][/COLOR] |
ENGİN NURŞANİ.............GÜZEL BENİM GÜZELİMDİR............
|
.........[B][COLOR="DarkSlateBlue"]İnna-Love[/COLOR][/B].........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:43. |
|