![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Abi istediğin börek olsun senin
Gurbetten sivasa düşmezmi yolun Bizim yerimizede git memleketimize Sivas'ı özlemeyen gözler kurusun :D |
[QUOTE=nas_sina;458990]bilmeyene öğretmek farzdır
hasan abi sahursuz kalmış yazıktır ezan okundu kalktı sofra metin seni küstüren diller kurusun :D[/QUOTE] [B] Ben hemen küsmem dedim ya öyle Ozanlık bu bazen oluyor böyle Derdin nedir bana sen onu söyle Yağmurdan ıslanan yollar kurusun...[/B] |
[B]Vakit tamam demir aldım limandan,
Yollar sisli görünmüyor dumandan, Koruyun siz kendinizi yamandan, Sizleri üzecek diller kurusun. [/B] |
metin kardeşim elin pek yavaştır
küsmesende alınganlığın vardır derdim atışmayı kazanmaktır bana laf yetiştiren diller kurusun :D |
[B]Sivas´in dağında yayılır atlar,
Pişmeyince yenmez mangalda etler, Ayıramaz dosttan engeller, setler, Dosta uzanmayan yollar kurusun. [/B] |
[B]Nas_sina ozan bize beddua eder
Allah etmesin olacağız heder Alın yazım bu naparsın işte kader Dalından koparılan güller kurusun...[/B] |
[QUOTE=sandalli;458997][B]Sivas´in dağında yayılır atlar,
Pişmeyince yenmez mangalda etler, Ayıramaz dosttan engeller, setler, Dosta uzanmayan yollar kurusun. [/B][/QUOTE] sivasın dağları dumanlıdır hasan abi bugün efkarlıdır orucun ilk saati mangal denirmi iftara kadar gel de sabret şimdi :D:D |
[B]Yazın ortasında kavurur sıcak,
Sevgili gelince açılır kucak, Mutlulukla tütsün her yerde ocak, Serinlik vermeyen yeller kurusun. [/B] |
[B]Ben gittim ozanlar iyi sabahlar
Hasan abi galiba burda sabahlar Nas_sina ozanla atışmak güzel ozanların hepsi benim için özel...[/B] |
[B]Gün olur, ay olur döner bu devran,
Sazına, sözüne tüm alem hayran, Sandalli sizlerin sözüne kurban, Dostlarsız geçecek yıllar kurusun. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32. |
|