![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Aşağıdan bir yel essin dağıtsın
Ozanlarda güller çiçekler açsın Dertler, çileler geçmişte kalsın Zemheride güneşi bekler gibiyim :) |
[B]ozanlarım söyler durur burada
gören desin bizim salim nerede bekle gelir akşam oldu şurada sivaslı fd den çorba bekler gibiyim[/B] |
Oruçtur nefsimize olur terbiye
Ciğeri sever verirler hep kediye Bayramda alın sevdiğinize hediye Bayramı dört gözle bekler gibiyim :D |
[B]kırıldı kollarım tutmuyor elim
acep nice olur gurbette halim bi sivası görsem eylerim meyil ara sıra rüya görür gibiyim[/B] |
Salim'im özlemiş yüreği yasta
Sana ikram ederim kivili pasta Temmuzda gel yada Ağustosta Bu sene Sivas'a gider gibiyim :) |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]ozanım olmuyor böyle atışma
ne börek yapan var nede bi pasta ağlaya ağlaya olmuşam hasta uyuyunca aç karnına rüyamda darı görür gibiyim :D[/FONT][/COLOR] |
Yağmurlar yağsada açmıyor çiçekler
Heryerde geziyor kara kara böcekler Kötülük yapıpda ne halt edecekler Bu dörtlükte biraz saçmalamış gibiyim :) Açlıktan ne yazacağımı şaşırdım Babamın cebinden biraz para aşırdım Pişirdiğim yemekleri taşırdım Bayramlık keçileri kaçırmış gibiyim :D |
Oruç fd nin başına vurdu
Hamuruda pek güzel yoğurdu İftara eksiksiz bir masa kurdu İftara davet edilmiş gibiyim :D |
[B]yapan yoktur bana pasta
etti gurbet beni hasta gelenim yok son nefeste şimdi kanatlanıp uçar gibiyim [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459115][B]ozanlarım söyler durur burada
gören desin bizim salim nerede bekle gelir akşam oldu şurada sivaslı fd den çorba bekler gibiyim[/B][/QUOTE] İstediğin çorba olsun Yapayımda gözün doysun Biride soğanları soysun Ben kaytaracak gibiyim :D [QUOTE=arifcoskun;459131]Oruç fd nin başına vurdu Hamuruda pek güzel yoğurdu İftara eksiksiz bir masa kurdu İftara davet edilmiş gibiyim :D[/QUOTE] Başımın üstünde yeriniz var Buyrun gelin yerimiz dar :D Soğan ekmek çok adam savar Zorlu ziyafet çekecek gibiyim :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|