Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

sandalli 22.10.2009 20:30

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

kürt halkida kürtce yasamak istiyor ve bu onlarin hakki.

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:32

[QUOTE=goramaz;474279]dilşad hatun ve Abdurrahman ... ülkü ocaklarında şöyle eğitim aldık böyle eğitim aldık şu aşamaları geçtik diye yazıp yazıp duruyorsunuz..

tamam herşeyi öğrenmişsiniz de büyüklerinizle nasıl konuşacağınızı öğrenememişsiniz.. şu başlıkta ikiniz kadar insanları dalgaya alan var mı bakın bir.. ülkücüleri çok iyi temsil ediyorsunuz bravo size... bizim de ülkü ocaklarındaki eğitim hakkında kanaat sahibi olmamıza yardımcı oldunuz..[/QUOTE]

Kusura bakmayin ama once Nazilik ile suçlandim , sonra fransaya gittigimle Vatan haini gibi gorundum , sonrada cahillikle bu kadari fazla degilmi ?
Bu forumda ülkücülük istenmiyorsa amenna artik olmayiz emin olun.

Selametle.

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:33

[QUOTE=sandalli;474280]kürt halkida kürtce yasamak istiyor ve bu onlarin hakki.[/QUOTE]

Yasasinlar , Yasatin .

sandalli 22.10.2009 20:34

ben irkciligin her türlüsüne karsiyim

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:37

Sormayin , bizde karsiyiz , yarindan itibaren ocaktaki kürt kardeslerimi cikartiyorum . Rahat olun.

sandalli 22.10.2009 20:39

Dillerine yasak koydugun kardeslerin mi? Ilginc Dilsad Hatun.

goramaz 22.10.2009 20:39

[QUOTE=Dilsad Hatun;474281]Kusura bakmayin ama once Nazilik ile suçlandim , sonra fransaya gittigimle Vatan haini gibi gorundum , sonrada cahillikle bu kadari fazla degilmi ?
Bu forumda ülkücülük istenmiyorsa amenna artik olmayiz emin olun.

Selametle.[/QUOTE]

forumda her türlü fikir karşılaşır çatışır.. doğal olanı da budur zaten.. ama herşeyin bir yolu yöntemi var..

süleyman ed-darani hazretlerinin sevdiğim bir sözü vardır:'' Vusülsüzlüğümüz usülsüzlüğümüzdendir''(usülüne göre hareket etmeyimişimizden sonuca eremiyoruz) der..
bu sitede herkes senin gibi suçlandı aşağılandı merak etme.. sadece sana yapıldığını düşünme...uygun bir üslupla anlatırsın derdini buna kimsenin diyeceği yok..

abdurrahamn hasan abiye TIIINNNN yazmış.. sen de teşekkür edip imzanı atmışsın.. ne demek şimdi bu..sokak dilini mi konuşalım. üstelik hasan abi sizden kaç yaş büyük..fikrini güzel bir dille açıklarsın.alan alır almayan almaz . al sana ayet: Kullarıma söyle sözün en güzelini söylesinler..daha da yazardım da şimdi din şovenliğiyle suçlanmayım.. konu kaymasın

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:41

[B] "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." 13 Mayıs 1277[/B]

[B][U]Karamanoğlu Mehmet Bey
[/U][/B][I]Isteyen artik istedigi dili konussun . Ben Türkçemi baska bir yerde konusurum , ben Vatan memleket hasretini baska bir yerde gideririm .

Selametle , kime saygiliz ettiysem eger affola .
[/I] [B][/B]

Arif Coşkun 22.10.2009 20:42

Arkadaşlar burada açılan güncel tartışmaya açık bir konuyu lütfen hakaret topicine dönüştürmeyelim, yazılan bazı yorumlar hakaret içerikli. Yazacak birşey bulamıyorsanız hakarete dayalı sözler yazmak zorunda değlsiniz.
Fikirlere emeğe saygılı olmanızı rica ediyorum.

GuNaY 22.10.2009 20:46

[B]Yalnızca biraz hoşgörü,

İnsan olmak, Müslüman olmak, Türk olmak, Hemşeri olmak gibi birçok ortak payda var iken ayrı noktalarımızı bulup birbirimize hakaret etmenin, aşağılamanın ne kazandıracağını çok merak ediyorum.

Yazarak kalp kırmaktansa okuyarak fikir yürütmek daha güzel geliyor...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43.