![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]KoleRa------Taş dibe düşmezz........[/B]
|
[B]günün gelişen akşam haberleri[/B]
|
bu gün kızım geldi küçük torunumun
cıvıltısını dinliyorum 10 aylık çok tatlı allah sizlerede torun görmek nasiip etsin ben 34 yaşında anneanne oldum. |
Sivas için akşam ezanı.........................
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]BİZİ BİZDEN AYIRDILAR
Yaslandilar dalimiza Tuz kattilar balimiza Acimadan halimiza Bizi bizden ayirdilar Birakip tek basimiza Güldüler göz yasimiza Yazin mezar tasimiza Bizi bizden ayirdilar Bu günümüz dünümüzde Gülmedik hic ömrümüzde Muradimiz gözümüzde Bizi bizden ayirdilar Birakip tek basimiza Güldüler göz yasimiza Yazin mezar tasimiza Bizi bizden ayirdilar[/FONT][/COLOR] |
valla gendimin efendisiyim kafamı diniyorum................
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]ABDURRAHMAN ÖNÜL ARAFAT DAĞI[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]ARAFAT DAĞIDA BİR YÜCE DAĞDIR İNAN PEYGAMBERİM ÖLMEDİ SAĞDIR RAVZASINA VARDIM GÜLİSTAN BAĞDIR SENİ ZİYARETE GELDİM EFENDİM BİR NAZAR ALMAYA GELDİM EFENDİM SANA GELİRKEN BENİ GÖRMÜŞLER YOLUMUN ÜSTÜNE PUSU KURMUŞLAR HAİN NEFSİM CAN EVİMDEN VURMUŞLAR BU NEFSİN ELİNDEN BIKTIM EFENDİM BİR NAZAR ALMAYA GELDİM EFENDİM SANA GELİRKEN KOLUM KIRILDI ÇOK AĞLADIM YAŞIM SEL OLDU BENİM HAİN NEFSİM ŞEYTAN İLE BİR OLDU VURDU CAN EVİMDEN MEDET EFENDİM BİR NAZAR ALMAYA GELDİM EFENDİM NASİHAT EYLEDİN SÖZÜN TUTMADIK BİZE GÖSTERİLEN YOLA GİTMEDİK BÜLBÜL OLUP DOST BAĞINDA ÖTMEDİM SENİ ZİYARETE GELDİM EFENDİM BİR NAZAR ALMAYA GELDİM EFENDİM[/FONT][/COLOR] |
çamaşırlarımı yıkayan çamaşır makinesinin sesini..............
|
[B]dursun ali erzincanlı[/B]
KERBELA |
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Emre Aydın-Sen Ve Ben[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]bilmiyorum bilemiyorum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]artık hiç birşeyi....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]bize dair söylenecek tek şey belli gibi..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]sen ve ben ikimiz..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]kabul et en dipteyiz...[/COLOR][/FONT][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:45. |
|