![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kirici oluyorsunuz farkindasinizdir umarim
özrümü affiniza sunarim ben her tatli söze kanarim dostluk adina paylasilan günlerin hatri bozulmus |
[QUOTE=kronik;459378][B][COLOR="DarkOrange"]madem savundun sen onu
rüyanda gör kaşkolü geliyor birazdan son dakika golü oysayte düştüm pozisyon bozuldu [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Bilseydim savunurmuydum Cley'i... Sakın unutma bana kaşkol örmeyi... Sade de olsa kullanırım senden örneği... Cleyi savundum diye verilen sözler bozulmuş...:D [/B] |
[B][COLOR=darkorange]gülabi çaldım vallahi sana
dinlemiyon bile suç atma bana lak lak edecem diye bir iki dulla atttığın kancanın ucu bozulmuş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]heytt bekir abi olmuş ozan eyice vermiş dersini rallim ozan nabza göre şerbet dolduran şerbetinin tadı bozulmuş [/COLOR][/B] |
[B]Sen ağasın biz maraba,
Radyoda döndük haraba, Amaç sohbet, bir merhaba, Sohbette sözler bozulmuş. [/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben gidiyorum hoşçakalın
hem hoşça hemde esen kalın sahurda davulla göbecik atın davulun derisi gerildi sesi bozulmuş [/COLOR][/B] |
[B]Bir Gülabı çok mu bana,
Başka türkü yok mu bana, Bu sözlerin ok mu bana, Radyoda gözler bozulmuş. [/B] |
[QUOTE=sandalli;459406][B]Sen ağasın biz maraba,[/B]
[B]Radyoda döndük haraba,[/B] [B]Amaç sohbet, bir merhaba,[/B] [B]Sohbette sözler bozulmuş. [/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]ben ne ağayım ne de paşa haremine dolsun sarı nataşa yenge duyarsa atar ataşa 112 acilin sedyesi bozulmuş[/COLOR][/B] |
calismam gerekiyor biraz da is icin
bu vesileyle bana biraz müsade edin dua edecegim bu gece sizler icin birbirinizi hep yürekten sevin |
[B]Dostlarla olmak, atışmak güzel...
Bekir'ime verdim ders, çok özel... O şimdi izlemede yorumları süzer... Yazacak ama, klevyede tuşlar bozulmuş...:)[/B] |
[B]Aşktan yana söz duyunca
Ben hep seni düşünürüm Uçsuz hayaller boyunca Ben hep seni düşünürüm Aklın ucu değer hiçe Yol ararım içten içe Kainat uyur sessizce Ben hep seni düşünürüm Yıldızlar kayar yüceden Renkler sıyrılır geceden Yüreğim sızlar inceden Ben hep seni düşünürüm Rüzgar eser ilden İl'e Sağlıkta bitmez bu çile "Var"dan öte, "Yok"ta bile Ben hep seni düşünürüm Ebru [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:24. |
|