![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;507181]Gitme Salim abi,Kuşuma ayıp olur...[/QUOTE]
bencede çok ayıp olar bende cıkacam birazdan zateenn :mad: |
[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091224/3d8a48ee506ac048.gif[/IMG]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]memet abi bu yazıyla uyarıyor bizi şimdi görürse yandık.:D[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Salim58;507184][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091224/3d8a48ee506ac048.gif[/IMG]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]memet abi bu yazıyla uyarıyor bizi şimdi görürse yandık.:D[/FONT][/COLOR][/QUOTE] bisey olmaz ben varım burda misafirler benden sorulur :) |
[QUOTE=gurbet kuşu;507182]niye ben napıyom size yaaa neden kaciyosunuzz ??? :confused: :confused: :confused:[/QUOTE]
[B]yok kardeşim senle alakası yok kimse olmaz ise yine uğrarız uzak yer değil sonuçta iki adım yer.:D[/B] |
kuşum bir sinirlenirse kimse tutamaz,kulagından ateşler çıkıyor...:):):)
|
tabi yan komsuyuz nasilsa demi ne bilem ben gelince hadi bende gidem dedinde bende üzerime alındım dı
|
[QUOTE=gurbet kuşu;507185]bisey olmaz ben varım burda misafirler benden sorulur :)[/QUOTE]
[B]eeeee . hadi ozaman misafire bi çay ikram ette biraz kalalım ozaman.:)[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;507187]kuşum bir sinirlenirse kimse tutamaz,kulagından ateşler çıkıyor...:):):)[/QUOTE]
evet malesef sinirlenince yanımda kimse olmasın çok kötü oluyorum valla :mad: |
[QUOTE=Salim58;507189][B]eeeee . hadi ozaman misafire bi çay ikram ette biraz kalalım ozaman.:)[/B][/QUOTE]
ah ahhh resim eklesem hiç ugrasmıyorum resim eklemeyle ama söz birgün oturup çalisip ögrenip ikram ediyim sen biliyon sen yap bari bizde içelim :rolleyes: |
[B]tmm. hemen getiriyorum. tüp bitmişte suyu kaynıyor.:D[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:58. |
|