![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=gülüm_se;459807]POLIS DIYINCE ORDA DURACAN
IKI KERE DUSUNUP BIR KERE SORCAN HURMETTE KUSUR OLMAZ BANA SARMADA SARCAN BOREKTE YAPCAN :D[/QUOTE] [B]devletin polisinde olsa burası site ne düşüneyim marifet yazan ellerde ne kusurum olsun vatan bekcisine sarmada yaparız yapışmaz elimize :D:D:D [/B] |
hikmetinden sual olunmaz derler
gözün görmedıyını gonul neyler polisim devletım ama hassas bı yureye polislik neyler :D hemsooooooo |
selamın aleykum site ahalisi
atışma sırası yine bize geldi metin efendi taş bekliyor beklediğin taş kafana geliyor :D |
[B]Ozanlar toplanmış hasbihal eder:)
Polisliği bırakmış ozanlık eder:) Yunuslar,Efeler ve Meteler olmasalar bu Vatan ne eder?:...[/B] |
[QUOTE=gülüm_se;459812]hikmetinden sual olunmaz derler
gözün görmedıyını gonul neyler polisim devletım ama hassas bı yureye polislik neyler :D hemsooooooo[/QUOTE] [B]ozanlıktan anlamadığın kesin iki kelamı sen zor edersin iyisimi sen bu işten vazgeç derim çirkin ozana laf yetiştiremezsin:D:D[/B] |
TAS ATIP SUYU BULANDIRMA
GUN GELIR O SUYA KALIRSIN HER YIYIDI TASLAMAYA KALKMA ANIDEN TASLARI YUTARSIN |
[QUOTE=metin 0758;459815][B]Ozanlar toplanmış hasbihal eder:)
Polisliği bırakmış ozanlık eder:) Yunuslar,Efeler ve Meteler olmasalar bu Vatan ne eder?:...[/B][/QUOTE] [B]vallah metin sen doğru dersin atışmayıda polis nereden bilsin bize yetişemez bak göresin lakin bekcidir ona kelam edemem:D:D[/B] |
[QUOTE=metin 0758;459815][B]Ozanlar toplanmış hasbihal eder:)
Polisliği bırakmış ozanlık eder:) Yunuslar,Efeler ve Meteler olmasalar bu Vatan ne eder?:...[/B][/QUOTE] METIN KARDES NE GUZEL DERSIN SOZUN BITTIYI YERDESIN GECE GECE UYKUNMU KACTI KALKMIS LAGA LUGA EDRSINN :D |
[QUOTE=nas_sina;459814]selamın aleykum site ahalisi
atışma sırası yine bize geldi metin efendi taş bekliyor beklediğin taş kafana geliyor :D[/QUOTE] [B]Nas_sina kalmış kafamı taşlar O rukü olmazsa eğilmez başlar Gülümse polis inşallah yavaşlar:) Askere polise uzanan eller kırılsın..![/B] |
[QUOTE=nas_sina;459814]selamın aleykum site ahalisi
atışma sırası yine bize geldi metin efendi taş bekliyor beklediğin taş kafana geliyor :D[/QUOTE] [B]aleyküm selam nas sina atışma sorasıdamı var ben bilmiyomda ras gele yazıyoz taş kime gele ama bizim kafaya değmesin taş dikkt eyle[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22. |
|