![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=metin 0758;459854][B]Hasan ozanım gelmiş benim üstadım
Kendisi büyük ozandır baştacım Biraz geç kalınca meraklandım Sandalli'ye varmayan dullar utansın:D..[/B][/QUOTE] SANDALLI BASIMIN TACISIN SANA SELAM EDER SEVERIM SOZLERINLE YUCELTTIN BENI SENIN IZINE INMEK ISTERIM |
[QUOTE=gülüm_se;459851]CIRKIN DEYIP GECMEYIN KIZA
VARDIR ONUNDA BIR BILDIYI YUZU CIRKIN OLABILIR AMMA YUREYIDIR ONUN SEVGISI :D TOPRAAMM[/QUOTE] [B] çirkinim tamam ben kabul ettim bakayım güzelim diyen kızlar utansın ne bilem işte niçkimi değiştirem bana çirkin diyen kullar utansın:D[/B] |
[QUOTE=gülüm_se;459855]BIRAKIN NAS SINAYI OVMEYI
ONUN AKLI AZCIK HAVADA :D KENDINI BIRINCI ILAN ETMIS TEK NUFUSLU KASABADA :D :D[/QUOTE] [B]Aman toprağım sakata gelecen:) Tanımadığın birini nerden bilecen Mevziye irtibat hendeğiyle gidecen:) Halinizi bilmeyen kullar utansın...[/B] |
[QUOTE=nas_sina;459857]hasan abi sitenin teli
costurmuş sazıyla eli herkes çok sever onu ozanlığı şanından belli :):)[/QUOTE] NAZ SINA NEDEN YAZMMASSIN BANA SOZLERIM AGIRMI GELDI SANA ASILSIZ YÜKÜN ALTINA GIRDIN KALDIRAMIYOSAN NIYE KENDINI GOSTERDIN :D |
[B]Dağlada eriyen karım,
Tükenmiyor ahim, zarım, Bir güzele sevdalandim, O gidince gönlüm yarım. [/B] |
[QUOTE=sandalli;459856][B]Gördük resmin demem çirkin,
Yazılardan belli farkın, Durdurda feleğin çarkın, Gönül yüzün güzel olsun. [/B][/QUOTE] [B]vay başım alıp ben nere gidem :D ırak yakında kaldı oaramı gidem :D bu çirkin lakabı canımı sıkar bana çirkin diyen diller utansın:D[/B] |
METIN SENI SEVDIM BILIRSIN
AMA YANLIŞ SULARDA YÜZERSİN BENİ KARSINA ALMA 20 GÜN AÇ GEZERSİN :D....... |
[QUOTE=gülüm_se;459861]NAZ SINA NEDEN YAZMMASSIN BANA
SOZLERIM AGIRMI GELDI SANA ASILSIZ YÜKÜN ALTINA GIRDIN KALDIRAMIYOSAN NIYE KENDINI GOSTERDIN :D[/QUOTE] naz sina işini bilir sözleri hafiftir sevdirir asılsız yükü almaz kendini bişi sanmaz:D:D |
[QUOTE=sandalli;459862][B]Dağlada eriyen karım,
Tükenmiyor ahim, zarım, Bir güzele sevdalandim, O gidince gönlüm yarım. [/B][/QUOTE] [B]Sandallim ne dert edersin bir gelsin biri gitsin de gitsin zaarki toprağım iyi sevdalanmışsın gidekte isteyek vermeyen kullar utansın[/B] |
[B]Artar kaygılarım yurdumdan uzak,
Kurmuş yiğidime kalleşler tuzak, Gelin beraberce lanetler yazak, Mehmet´ime kalkan eller kırılsın. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:14. |
|