![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=nas_sina;459865]naz sina işini bilir
sözleri hafiftir sevdirir asılsız yükü almaz kendini bişi sanmaz:D:D[/QUOTE] NE BILEYIM SESIN KESILDI BIRDEN SUSTUN KALDIN ANIDEN MAKSAT SENIN SESIN DUYMAK HUY KAPMA SAKIN PİRE ILE DEVEDEN :D |
[QUOTE=gülüm_se;459864]METIN SENI SEVDIM BILIRSIN
AMA YANLIŞ SULARDA YÜZERSİN BENİ KARSINA ALMA 20 GÜN AÇ GEZERSİN :D.......[/QUOTE] [B] Bizde toprağım seni severiz Çirkinkız'la arkandan överiz:) Senin için iste oraya geliriz:) Seni övmeyen kullar utansın:)...[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;459863][B]vay başım alıp ben nere gidem :D
ırak yakında kaldı oaramı gidem :D bu çirkin lakabı canımı sıkar bana çirkin diyen diller utansın:D[/B][/QUOTE] [B]Yüreğin güzeli Sivas ilinden, Zarar gelmez, sözlerinden dilinden, Çirkin olmaz bizim ilin gülünden, Sana çirkin diyen diller kırılsın. [/B] |
OVULMEK ALLAHA MAHSUS
BIZ KIMIZKI YANINDA SENIN O GUZEL SOZUN YER ETTI SOL YANIMDA.... METIN DOSTUM |
[QUOTE=gülüm_se;459864]METIN SENI SEVDIM BILIRSIN
AMA YANLIŞ SULARDA YÜZERSİN BENİ KARSINA ALMA 20 GÜN AÇ GEZERSİN :D.......[/QUOTE] [B]toprağımı ne aç korsun anlamam:D bu nasıl sevgi oruç zaten vay anam:D seni karşımıza alırız elbet çömez:D siteye yeni gelen arkadaşı selamlıyoruz:D:D [/B] |
[B]Ozanlar benden bu kadar
Atışılmaz böyle sabaha kadar Hasan ozanımla ölene kadar Atışmayan kullar utansın...[/B] |
[B]gülüm se ozanın elinde sazı,
Çekilmez gurbette çirkinin nazı, Ne güzel dökülür dilinden yazı, Sana verilmeyen güller kırılsın. [/B] |
[QUOTE=metin 0758;459874][B]Ozanlar benden bu kadar
Atışılmaz böyle sabaha kadar Hasan ozanımla ölene kadar Atışmayan kullar utansın...[/B][/QUOTE] metın kardes gıtme bekle bak bende sabah ıse gıtcem az daha kal sabreyle muhabbetınden gıdemıycem :D SANDALLI NE GUZEL YAZARSIN BANA HER IKI CIHANDA GÜL KANA KANA AGZINA YUREYINE SAGLIK DERIM SEN VAR OLDUGUNDAN BUYANA |
[B]Çıraklara olduk usta,
Deli gönül yine yasta, Uyumadan işe gitme, Sonra olursun ha hasta. [/B] |
[QUOTE=sandalli;459875][B]gülüm se ozanın elinde sazı,
Çekilmez gurbette çirkinin nazı, Ne güzel dökülür dilinden yazı, Sana verilmeyen güller kırılsın. [/B][/QUOTE] SANDALLI NE GUZEL SOYLER BANA HER IKI CIHANDA GÜL KANA KANA SOZLERINLE BENI YUCELTTIN KELIMELER KIFAYETSIZ KALIR SANA |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:21. |
|