![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Şule Güleç - Bir Kızım Olana Kadar[/B]
[B]Hande Yener - Kırmızı[/B] [B]Nalan - Acemi Balık[/B] [B]Murat Başaran - Nankör[/B] [B]Tarkan - Dudu Dudu[/B] |
[B]sabah haberlerini takipteyim[/B]
|
Jale Parilti - Dogum Günüm
|
[B]karışık ilahiler[/B]
|
[B]Mustafa Ceceli - Limon Çiçekleri[/B]
son günlerin en güzel parcalarindan biri, tavsiyemdir... [B]Özcan Deniz-Pamela-Fuat - Her Şey Değişir [/B] [B]Mustafa Ceceli - Unutmadim[/B] [B]Hadise - Evlenmeliyiz [/B] [B]Grup Hepsi- 4 Peynirli Pizza [/B] bu sarki da canim deniz kizi'na hitaben dinleniyor su an : )) [B]Grup Hepsi - Yalan[/B] |
[B]Alli turnam bizim ele varirsan
ieker söyle kaymak söyle bal söyle Eier bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kiz gülüm gülüm turnalar ey Alli turnam ne gezersin havada Arabam kirildi kaldim burada Ne onmamii kulu muium dünyanin Akiam olsun alli turnam dön geri [/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/17/6876.jpg[/IMG] [B] Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B] |
[B]Murat Dalkilic - Pardon [/B]
[B]Pitbull - I Know You Want Me [/B] [B]Sila - Duydumki unutmussun[/B] [B]Kirac - Bir Istanbul Masali [/B] |
[B]sabahın ilk saatleri sabah haberleri[/B]
|
METİN ÇİFLİK Babam Öldü Anam Hasta
|
[B]seni ben bir anda terkedeyimde
varsında adıma kalpsiz desinler mutlu görünürdük bütün gözlere neler çektiğimi nerden bilsinler kime dert yanarsan yan benim için farketmez ardımdan zalim desinler her zaman bilirsin haklı çıkmayı suçlu olduğunu nerden bilsinler kalbime akıttım hep gözyaşımı dışıma vurmadım acılarımı bundan sonra artık umurumdamı sana haklı bana haksız desinler [/B] [B] Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/18/1950.jpg[/IMG] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:21. |
|