![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=barikat58;459947]yakaladım üç kagıtta seni
işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR][/QUOTE] .................:D:D:D:D:D:D:D.................... Salim abi sert kayaya çarpmışsın bu sefer.......... yada bu sabah :D:D:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459948][B]BENİ YAKALAMA EZERİM SENİ:D[/B]
[B]KİSLİ TOPRAKLARA BELERİM SENİ[/B] [B]OZANINA SAYGI SEVERİM SENİ[/B] [B]BEN SEVERSEM KİMSE TUTMAZ BU SABAH [/B][/QUOTE] çalmadıgın zaman yazdıkların saçma :D bence ozanlıktan hiç laf acma kendine yaşa havada uçma seni düzde görelim bu sabah :) |
[B]ALİ dayım ozan olmuş şaşarım
bunu da bulursan bende coşarım gel kıskanma takdir et salim paşanı tanımassan tanıtırım bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459952]ALİ dayım ozan olmuş şaşarım
bunu da bulursan bende coşarım gel kıskanma takdir et salim paşanı tanımassan tanıtırım bu sabah[/QUOTE] yine çalmışın ben şaşmadım düzde yürüdüm daglar aşmadım dogru yaşayana bulaşmadım bir egrilik gördüm bu sabah |
[QUOTE=barikat58;459954]yine çalmışın ben şaşmadım
düzde yürüdüm daglar aşmadım dogru yaşayana bulaşmadım bir egrilik gördüm bu sabah[/QUOTE] [B]bu sayfa çok hafif yazamıyorum seni sevdiğimden kızamıyom ankara çok soğuk gezemiyom ötmez oldu kargalarda bu sabah [/B] |
Yükseklerden uçmayın
Orucu erken açmayın Beni görünce kaçmayın Çok formumdayım bu sabah :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459958]Yükseklerden uçmayın
Orucu erken açmayın Beni görünce kaçmayın Çok formumdayım bu sabah :D[/QUOTE] [B]ben hiç yükseklerden uçmam korkup geri geri kaçmam acıkmadan oruç açmam salim ozan coştu yine bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459959][B]ben hiç yükseklerden uçmam
korkup geri geri kaçmam acıkmadan oruç açmam salim ozan coştu yine bu sabah[/B][/QUOTE] Ufak atta civcivler yesin Çok çıkıyor bugün sesin FD daha ne desin Salim ozan uçtu bugün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459961]Ufak atta civcivler yesin
Çok çıkıyor bugün sesin FD daha ne desin Salim ozan uçtu bugün :D[/QUOTE] [B]atma olmaz ozanların hasında barikat kaçtı bak elinde tasıyla kimse gelmez bugün benim yasıma hava attım şaka yaptım bu sabah[/B] |
Ozan demeye bin şahit ister
Marifetin nerde hani göster Yüz verince birde astar ister Tescilli ozanlar nerede bugün :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |
|