![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Salim ozan taşa tutuldun
fd ozan'la belayı buldun Varmı kurtulma umudun Sanki lafları yutar gibisin :D |
[QUOTE=arifcoskun;459966]Salim ozan taşa tutuldun
fd ozan'la belayı buldun Varmı kurtulma umudun Sanki lafları yutar gibisin :D[/QUOTE] Arif abim doğru söyler Ne eylerse güzel eyler Hadi bakalım buyrun beyler Rakip tanımıyorum ben bugün :D |
[COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]SANDALLI.da bana bakıp gülüyor
ARİF abi. puanlarımı siliyor BARİKATTA.gitmiş belge arıyor FD.bana rakip olmaz bu sabah:D[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sivaslı fd;459968]Arif abim doğru söyler
Ne eylerse güzel eyler Hadi bakalım buyrun beyler Rakip tanımıyorum ben bugün :D[/QUOTE] Arif'e tarif gerekmez derler Güzel olanı herkes sever Okusun yazsın ozanım diyenler Rakipler fora olacak bugün :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459970][COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]SANDALLI.da bana bakıp gülüyor
ARİF abi. puanlarımı siliyor BARİKATTA.gitmiş belge arıyor FD.bana rakip olmaz bu sabah:D[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ozanlarında çıkmış korsanı Aç önce tv yi izle bi borsanı Git başka yerden al arsanı Yer yok burda sana bugün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459975]Ozanlarında çıkmış korsanı
Aç önce tv yi izle bi borsanı Git başka yerden al arsanı Yer yok burda sana bugün :D[/QUOTE] [B]öğlen oldu gidiyorum yemek ikram ediyorum biraz uyuyup geliyorum ben yok iken beni savun bu öğlen :D[/B] |
Nöbetçi ozanlar uykuya dalmış
Salim ozan burada yalnız kalmış Çok uyumak insanlığa zararmış Uyanın ozanlar uyanın artık :) |
İşlerden başımı alamadım
iki satır yazamadım Sitede fazla kalamadım Üzüm üzüme baka baka kararır :D:D:D |
[QUOTE=sivaslı fd;460042]İşlerden başımı alamadım
iki satır yazamadım Sitede fazla kalamadım Üzüm üzüme baka baka kararır :D:D:D[/QUOTE] Gece yazar günüz yatarsın Laflarınla herkese batarsın Hadi hadi beni kandıramazsın Karpuz karpuza çarparak kırılır :D:D:D |
[B]dertli ozan geldi yine
güzel sazını almış ele dolaşıyor elden ele dersini almaya gelmiş[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |
|