![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
OSMAN ÖZTUNÇ - GARİP...............
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][B]
basım alıp gitsem buralardan bilmem ki ben o yarı unuturmuyum nefes gibi muhtacım ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oylesıne alıstımkı ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oyle sırın guzel gulusu vardı yuregıme akıp gıden bakısı vardı alev alev bedenımı yakısı vardı bilmem ki ben o yarı unuturmuyum ben o yarın nesını sevdım bılmem kı neresını sevdım bılmiyorum ama bırtek sey bılıyorum ben o yarı cok sevdım oylekı olurcesıne hayatıma yenı bır sayfa acsam ıse guce dalıpta kafamı yorsam resımlerı cebımden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyum mektupları yerınden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyum... anıların ıcınde saklıyorum yar ısmını duslerımde sayıklıyorum ozlemeyı kendıme yasaklıyorum bilmemki ben yarımı unuturmuyum... ben ona delı gulum bebegım dedım meneksem kuzum dıye oper severdım gozgoze gelınce dalar gıderdım bilmemki ben yarımı unuturmuyum [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Zeki Erdem [/B][/COLOR] |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - TOKDEMİR.........[/B]
|
[COLOR="Red"][B]Bana Sen Lazımsın - Rafet El Roman [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasında Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler[/B][/COLOR] |
[B]Grup Yorum - Berivan[/B]
|
OSMAN ÖZTUNÇ - GERİ GEL............
|
ZARA-DELİ YARİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
|
BACKSTREETBOYS_________ ALL I HAVE TO GİVE
|
ORHAN ÖLMEZ SENİ SEVİYORUM........................................
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAN DUVARLARI
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07. |