![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Hakan Altun - Hala beni arıyorsun.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Su garip halimden bilen isveren azli
Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen Tatli dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen Ben aglarsam aglayip, gülersem gülen Bütün dertlerim anlayip, halimi bilen Sanki kalbimi bilerek, yüzüme gülen Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen Sinemde gizli yarami kimse bilmiyor Hiç bir tabib su yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen [/COLOR][/B] |
...Enver Çelik - Gömdüm Oğul...
|
Ferhat Göçer... yalaaaaaaannnn :(
|
[B]....Ali Kınık - Dönerim Sana.....[/B]
|
[B]Ismail YK - Bas Gaza ( 2008 ).....[/B]
|
SELDA BAGCAN - Ah Yalan Dunya....
|
[B]Şevval Sam - Kibritçi Kız[/B]
Ben kibritçi kız sabaha kadar üşüyorum... Son kibritimi de yakıp sevdana veda ediyorum... Sen buz gibi donuk gözlerle yine bakıyorsun, her zamanki gibi kazanan sen oluyorsun! |
Ebru gündeş.... yalan....:):):D:D:D
|
[B][I]SiteMiz ÜyéLeRinDen (crazy osman 58) AbiNiN YapTıqı MutHiŞ ŞarKıYı DinLiy0Rum:)!!![/I][/B]
|
[B]Kralicem - Yol arkadasim[/B]
Arif kral'dan secmeler:ppp |
Nükhet Duru, yalanları seçtim...
|
[B]Sezen Aksu - Yine mi cicek[/B]
kur masayı madam despina kirli beyaz muşamba örtüleri ser çek sediri asmanın altına yanında bir ince müzeyyen abla yine mi güzeliz, yine mi çiçek? hamdolsun taze mi bitti topik canın sağolsun amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? hamdolsun altınbaş kadehe yağ gibi dolsun gece çok genç, arzular şelale haber etsek o yare gelse bomonti'den şereflendirse bizi olsak teyyare |
Cüneyt Tek, [URL="http://208.53.136.101:8000/listen.pls"]Yalan [/URL]mıydı??????
.............................................. |
[B]Sezen Aksu - hoş geldin[/B]
(Sezen'imin Deliveren albümündeki en kiymetli parcalarindan biridir, son günlerde yeniden defalarca dinler oldum, hosgeldin)... hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoş geldin seyirlik değil, ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil, ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel, koynuma gel oynuma gel akşam gözlü esmer safa geldin son ihtimalim bir sana kalmış halim hoş geldin söz: sezen aksu müzik: ara dinkjian |
Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler
|
[B][I]Saq0pa KajMeR-----DüŞeNiN DosTu oLmAz!!!![/I][/B]
|
Fatih Kısaparmak Hayat Bana [URL="http://208.53.136.101:8000/listen.pls"]Yalan [/URL]Söyledi
|
[B]Kayahan - Bir Ask Hikayesi..........[/B]
|
Seni Sevmediğim Yalan, Ebru Gündeş
|
[B]....Serdar Ortaç - Bilsem ki ....[/B]
|
Candan Erçetin... Dünyada ölümden başkası yalan...
|
[B]....İbrahim Erkal - Aşkından Yanam Yanam.....[/B]
|
Ferhat Göçer yalan remix.....................
|
[B]Candan Erçetin - Mühim Değil
[/B] Ne yaptım biliyor musun? Daha çok şarkı söyledim Sigaraya yeniden başladım, Alışveriş yaptım gereksiz. Ne yaptım biliyor musun? Bol bol seyahat ettim Hatta yalnızlık çektim Pişman oldum, kimseye söylemedim. Yani sustum genelde Bazen de gülümsedim nazikçe Dinlemediğim belli olmasın diye; Bitti buraya kadarmış dedim Unuttum bile dedim Avuttum kendimi sözde, Ama yine de akıyor gözyaşlarım Islatıyor yastığımı Seni özlediğim gecelerde. |
.....iBRAHİM ERKAL - TUTKUNUM TUTKUN....
|
Adıyaman.........................................................
|
Kazım Koyuncu..Hayat
...hayat denen yolculuğun karşısında bir çocuğum.. |
[B].....Ali Güven - Birisi var aklımda.[/B]
|
Senin adın vefasız .........................Zeki Erdem
|
[B]....Hakan Altun - Sevemedim Ayrılığı....[/B]
|
[B]Mustafa Özarslan & Sabahat Akkiraz - Yarali[/B]
Mustafanin sesi canli daha da gür ve güzel... |
[B]....Hakan Altun - Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum.....[/B]
|
[B]Avril Lavigne - My Happy Ending[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ferhat Göçer
Bizim Şarkımız şarkı sözü Dönmez olsun, dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun Sönmez olsun, sönmez olsun içimdeki ateş sönmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Görmez olsun, görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun Sevmez olsun, sevmez olsun kalbim başkasını sevmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız son söz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Geçmez olsun, geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun Gelmez olsun, gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun....[/B][/COLOR] |
famılya tokat**********yalvarma
|
[B]Oğuz BORAN >>>>>>> Fikrimin ince gülü<<<<<<<<<[/B]
|
[B]....Osman Öztunç - Psikopat Geceler.....[/B]
|
[B]Oğuz AKSAÇ>>>>>> Niye çattın kaşlarını<<<<<<[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ay Balam
Yavuz Bingöl KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:06. |