![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri......................
[IMG]http://www.ciceksatisi.com.stabilisim.com/r/kucuk_urun_resimi/4072.jpg[/IMG]
herkese benden birer buket çiçek |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Hele dur abi Ankaragücünü çok severim ama öncelik Sivasspor.Bi şampiyon olalımda ondan sonra transfer gerçekleşir :D
|
[QUOTE=Cley;507613][B]Sevdayı ankaragücüne transfer edecez. Önce buraya aldık :)[/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yok abii yapma bana bunu, Sivassporum dururken olmaz:D ya sivasspor yada sivasspor[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=ömer yalcin;507599][I][COLOR=darkred]mantar kurabiyesini ilk defa duydum yaw.......... varmi öyle bir sey gercekten ya[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]Ismail kardes uyuyormu halen ..................................................................[/COLOR][/I][/QUOTE] Malzemeler 1 paket margarin 2 adet yumurta 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı şeker dilerseniz 3/4 su bardağı şekerde koyabilirsiniz. 400 gr. mısır nişastası (2 paket) Yeteri kadar un 2 yemek kaşığı kakao Yapılışı Yağ, yumurta, şeker iyice karıştırılır, içine kabartma tozu, un ve nişasta ilave edilerek hamur elde edilir. Hamur ceviz büyüklüğünde veya daha küçük yuvarlanabilir. Yuvarlandıktan sonra ağzı kakaoya bastırılmış şişe ile hamur üstüne bastırılarak mantar şekli verilerek tepsiye dizilir. Normal sıcaklıktaki fırına(170 derece) atılıp beyaz kalacak şekilde pişirilir. Püf noktası: Yağ yumurta ve şekeri mikser ile krema gibi olana kadar karıştırmalısınız. Böylelikle kurabiyenin yüzeyi pürüzsüz olur ve kurabiyeniz ağızda dağılır. Nefis bir tarif. Denemeni tavsiye ederim harika tat.... |
Onur hayalmi görüyorsun tatlım ancak bank asyada şampiyon oluruz.:)
Sesin kısldıysa tamamdır en son safhadasın.İnşallah demeyi unutmuşum... |
selamm ben geldimm sevda hoşgeldin aramızaaa
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=EyüphanAydın;507598][B]Aleykum selam hoş geldin :)[/B][/QUOTE]
Sorumsuzluk yapma :D |
[QUOTE=gurbet kuşu;507625]selamm ben geldimm sevda hoşgeldin aramızaaa[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B] Hosbulduk, sende hosgeldin...[/B][/FONT][/COLOR] |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Hoşbuldum Teşekkürler :)
|
[B][I][COLOR=dimgray]Seva cok tesekkürler hemen uyguluyorum eger kötü olursa zehirlenirsem sorumlusu Sevadir arkadaslar bilginize...................:):):)[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:54. |
|