![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Düşmesin içine aşkın ataşı,
Uğramaz yanına bacı, gardaşı, Zehire çevirir, suyunu aşı, Boşalır gönülden gözler yaş olur. |
[B]Sivasın dağlarına kar yağmış yine
yarim sokaklarda berdoşmu söyle cise vurmuş mor sümbüllü bağlarına gardaş dersin ne dersin yürek yas olur[/B] |
Kar yağar dağlara beyaza döner,
Bıyıklar buz tutar, elleri donar, Evin ortasında bir soba yanar, Kestane patlatmak o an hoş olur. [QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460502][B]Sivasın dağlarına kar yağmış yine yarim sokaklarda berdoşmu söyle cise vurmuş mor sümbüllü bağlarına gardaş dersin ne dersin yürek yas olur[/B][/QUOTE] Aşksiz bir yaşamın yoktur önemi, Geçer gider elbet derdin dönemi, Çevirir her yerde felek dümeni, Kurutur serimi kara taş olur. |
[B]gülüşümü sevincimi bana geri ver gurbet
ağlayıp kahrolmaktan aşktan yoruldum beni her şeyimle bana geri ver gurbet boş dalsız gül olmaktan yoruldum[/B] |
[B]İki dakika boş bırakmaya gelmiyor ozanlar
Nereye gitmiş bu dörlükleri yazanlar?:) Dostunun arkasından kuyusunu kazanlar Eminim ki kalpleri yürekleri taş olur...[/B] |
Bugün havamda değilim metin
Meydan sana kaldı göbek at sevin İstersen hopla istersen tepin Uğraşmıyacağım senle bu sözüm olsun temin. |
gitmedim biryere buralardayım
dostluktada bir numarayım kalbimiz taş olmadı çok şükür ozanım diyorsan cevap yaz buyur :D |
[QUOTE=club7house;460551]Bugün havamda değil metin
Meydan sana kaldı sevin İstersen hopla istersen tepin Uğraşmıyacağım senle bu sözüm olsun temin.[/QUOTE] [B]Tamam kardeşim temin ettim sözünü:) Ama gene de ayırma buradan gözünü Sakin takılacağım, tepinip hoplamam:) Metin ozan asla kaybetmez özünü...[/B] [QUOTE=nas_sina;460552]gitmedim biryere buralardayım dostluktada bir numarayım kalbimiz taş olmadı çok şükür ozanım diyorsan cevap yaz buyur :D[/QUOTE] [B]Ozanım diye iddaa emiyorum Senin şiirlerine yapılmaz yorum:) Ozanları buradan kovuyorum:) Ozan olan gelsin işte meydan..!:)[/B] |
Bencede ozanlık iddasında bulunma:)
Benim şiirlerimi oku ve anla ;) Ozan olmayanlara öğretsem şu işi İlk senden başlamak gerek metin efendi :D |
[B]Sandalli'den başkası bana ozanlık öğretemez:)
Dünkü ozanlar kalkıp bana bunu diyemez;) Nas_sina ozan sahurda tatlı yiyemez(İNŞ.) Ağzı olan kunuşuyor her telden:)...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:40. |
|