![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]sükriye tutkun - gücüm yetene kadar[/B]
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][B]Mustafa Uğur Seviyorum
ben beni bilmezmiyim anladimki seviyorum gözyaslarim yagmur gibi geri dön o sevgiymis bense yalan gitme kal kurban olamiste bin yil kölen olam geri dön seviyorum kahretsin seviyorum affetsin onu gidince anladim cok seviyorum anlilarin gözü yasli resimlerde öksüz kaldim yüregimi benden aldi cok seviyorum kiymetini bilemedim sevgisini anlamadim o yandida ben yanmadim geri dön hatta ettim anliyorum cagremde yok biliyorum ölümüne seviyorum geri dön seviyorum kahretsin seviyorum affetsin onu gidince anladim cok seviyorum anilarin gözü yasli resimlerde öksüz kaldim yüregimi benden aldi cok seviyorum[/B][/COLOR] |
hande yener --------------------hipnoz
|
[B]Bendeniz - Zaman
Karanlik odamda Yalniz ba$ima Dü$ünür dururum O eski günleri Zaman beni aldattin Zaman beni aglattin bir gün Soracagim hesabini senden Bir ömür çaldin benden.[/B] |
[B][I][COLOR="Purple"]GÜCLÜ SOYDEMIR (TITANIK MASALI ) dinliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][B]Sen uykudayken.....Zeki Erdem[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B] Sen uykudayken odana bir girebilsem Başucunda durup seni seyredebilsem Sana diyecek o kadar çok sözüm var ki Ama hiç birini sana söyleyemiyorum Uzaktan uzağa hayaller kurarken Sevgimi sana nasıl anlatsam bilemiyorum. Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çocuk gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı,ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana. Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum… Sen uykudayken odana bir girebilsem Usulca sokulup yanında yatabilsem Sen bir daha uyanmadan koynunda öylece Sonsuz bir uykuya bir dalabilsem Bu dünyada sana ben kavuşamam biliyorum Bir gün çekip gidersen yaşar mıyım bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çılgın gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum..[/B][/COLOR] |
Edip Akbayram - Gittin gideli :-(( aglayarak dinliyorum su an
|
Edip Akbayram - Ku$lar :-( yine agliyorum
|
[B][I][COLOR="Blue"]MUSTAFA GÜNGECE BU SEHIRDE BENI BILSINLER dinliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
Sezen Aksu - Eller Günahkar [COLOR="White"]................[/COLOR]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:23. |