![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Bye Bye Bye By *NSYNC
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kqaAW7sespg&feature=related[/url] |
[B][I]Leman Sam - Sen Aşkımdan Vazgeçme
Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeterki sen üzülme kendine dert etme Varsın uzasın yollar sen aşkımdan vaz geçme Yeterki sen üzülme kendine dert etme Seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vaz geçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dinlerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala [/I][/B] |
[B]Fatih KISAPARMAK-Mor salkımlı sokaklarda ellerimi tut ...[/B]
|
[B][I]Nalan - Kaç Bahar
Yorgun düşmüş sevdam Kaç bahar özler ki Kaç bahar severim bilmem Bekleyeme değermi Aşkım sana değer mi Ben sevdanın yolarında Ağlamaktan yoruldum Bitmezdi ben de hiç aşk Bak sonunda kuruldum Hadi vur yüzüme sitemleri Hani çok severdin bu halimi İstersen anlama seven kalbimi Vurdum duymaz oldum şimdi [/I][/B] |
[B]Leman Sam - Sen Aşkımdan Vazgeçme(Besyo_cu'ya özendim:))...[/B]
|
atatürk ve mu adası belgeselini seyrediyorum
|
[B][I]Zara - Son Fasıl
Yüreğimde bir hüzün haykırır olsa Ellerim ellerine kavuşur olsa Yaz günü temmuzda kar yağar mı? Sevdiğim bir tanem gel sar beni Gün doğar gül açar bülbül ağlar Şu Yaralı gönlümü sar sevdiğim Yıllar, sensiz mi geçecek Yürek dayanır mı sensiz acılara Ağla ey şarkı son mısra bak Fasıl bu son fasıl da sevdiğim gelecek...[/I][/B] |
belgesele devam ediyorum....
çok ilginç bilgiler içeriyor.......... |
[B][I]İbrahim Sadri - Gülce
Uçurumun kenarındayım Hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avcunda Derin yar adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım Hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni, ha itecek Uçurumun kenanndayım Hızır Divan hazır Ferman hazır Kurban hazır Güzelliğin zulme çaldığı sınır Başım döner, beynim bulanır El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanır Mecaz değil Maraz değil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarındayım Hızır Gülce bir beyaz sihir Canıma bedel bir haz Nar ve nurdan bir zehir Gülce Araf`ta infaz Bir tek bakışıyla suyum ısınır Güzelliğin zulme çaldığı sınır Uçurumun kenanndayım Hızır Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanır Ateşten Kalleşten Mızrakla gürzden Dabbetülarzdan Deccal`dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum Gülce`den Ödüm patlıyor Gülce`ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Şiir : Ömer Lütfü Mete[/I][/B] |
belgesele devam...............................
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:58. |
|