![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]Kayahan - Olsaydım
Seni çok özledim gece gözlüm benim Gemilere bin gel yine gidersin Sonbahar rüzgari kirarken dallari Ayri düşen yaprak yaşar mi söyle Olsaydim olsaydim ben yağmur olsaydim Düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydim Olsaydim olsaydim ben rüzgar olsaydim Esseydim denizlerden kalbinde uyusaydim Unutuldum mu ben unutuldum mu ben Seviyorsan bulutalari tat gel yine gidersin Unutuldum mu ben unutuldum mu ben Seviyorsan denizleri geç gel yine gidersin[/I][/B] |
[B]Demet Akalın----Toz Pempe ........[/B]
|
ali film izleyip gülüyor bende onu dinlemek zorunda kalıyorum
uyumak istiyorum ama alinin sayesinde pek mümkün olmuyorda |
[B]sabahın erken saatleri haberleri izliyorum[/B]
|
bu güzel sabahta odamın sessizliğini:)
|
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]başkentte öğlen ezanını dinliyorum [/FONT][/COLOR]
[COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ [/FONT][/COLOR] |
[B]Sezen Aksu Gidiyorum..............[/B]
|
[B]saraydaki mücevher....izliyorum[/B]
|
bu bir demdir gelir geçer duyamazsın demedim mi?
demedim demedim mi gönül sana söylemedim mi?canını hak yluna koyamazsın demedin mi?? hayko cepkin [QUOTE=deliktaşlısalim;454127][B]saraydaki mücevher....izliyorum[/B][/QUOTE] abi dizinin finali geldi yeni mi başladın :) çok güzeldi değil mi ama bugün ki bölümü |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"][B]
Ömer Karaoglu - Yâr; "bitecek olandan gectim, hic ölmeyen bi yâr sectim..." Sivas´dayken Radyo´da duymustum,dönünce tevafuk hemen buldum:)[/B][/COLOR][/FONT] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:52. |
|