![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Gülecek halmi kaldı
İstanbulu sel aldı Yalçın oyunlara daldı Tek başına kalan fd ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;460996]
Gülecek halmi kaldı İstanbulu sel aldı Yalçın oyunlara daldı Tek başına kalan fd ne yapsın :D[/QUOTE] Gülmek sana yakışıyor Beyza Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D |
[QUOTE=arifcoskun;460998]Gülmek sana yakışıyor Beyza
Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D[/QUOTE] [B]ben yazıyom ozalar hep çiziyor tatlı yaptım beyza hemen beziyor arif abi çok acıkmış gibi yazıyor akşam olmuyorsa salim ne yapsın:D[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;460998]Gülmek sana yakışıyor Beyza
Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D[/QUOTE] Benim gibi bir rakipleri var Ederim onlara burayı dar Herzaman bendedir zar Başedemeyen ozanlar ne yapsın :D Feyza hiçbirşeyden bezmez Asla çimenleri ezmez Sizin gibi avara gezmez İşi gücü olmayanlar ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;461001]
Benim gibi bir rakipleri var Ederim onlara burayı dar Herzaman bendedir zar Başedemeyen ozanlar ne yapsın :D Feyza hiçbirşeyden bezmez Asla çimenleri ezmez Sizin gibi avara gezmez İşi gücü olmayanlar ne yapsın :D[/QUOTE] Rakipten kaçanın klavyesi kırılsın İsterse en büyük kendini sansın Bırak Beyza istersen dağınık kalsın Tarak bulamayan saç ne yapsın :D Ortalarda hava atıp durma Bu lafımı hiç yabana atma Sen iyisimi bana hiç çatma Sevdasız kalan ozan ne yapsın :D |
[B]Sivas ili adın dilimden düşmez,
Dost olan dostunun kuyusun eşmez, Akşama acıkan yemeği seçmez, Açlıktan bayılan bizler ne yapsin. [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460999]
[B]ben yazıyom ozalar hep çiziyor[/B] [B]tatlı yaptım beyza hemen beziyor[/B] [B]arif abi çok acıkmış gibi yazıyor[/B] [B]akşam olmuyorsa salim ne yapsın:D[/B][/QUOTE] [LEFT]Çizerim yollarımı klavuz istemem Özgürüm fazla baskıya gelemem Tatlılarda sütlaçı çok severem Sütlaçsız menüyü Arif ne yapsın :D[/LEFT] |
[B][I]Yaram oyuk oyuk oyulmuş[/I][/B]
[B][I]Merhem diye tuz vurulmuş[/I][/B] [B][I]Derman doktora sorulmuş[/I][/B] [B][I]Yürek yarası tıp ne yapsın[/I][/B] |
ancak internetimi açtım
dün sitede iki idim bire düştüm bizim ozanlara şaştım birer birer kaçan kaçana |
[B][COLOR=darkorange]sizinle atışacam diye beynimi yordum
düşüne düşüne kukumav kuşu oldum gün oldu bulamadım gün oldu kafiye tutturdum ben şair değilim ki ilham ne yapsın ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|