![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=nurcansl;455141]Su an disaridaki cekirgelerin sesini dinliyorum.:)[/QUOTE]
Çekirge deyince aklıma geldi, pencerenin kenarına kuşlar yesin diye bıraktığım ekmek parçalarını yerken çıkardıklerı sesle birlikte Doğan Canku' nun "sonsuza dek" şarkısını dinliyorum. |
[B]Kazım KOYUNCU-Anılar düştü peşime...[/B]
|
erdal güney saklımdasın
|
[B]Sibel Can---Çakmak Çakmak .......[/B]
|
[B]Aynur Dogan - yummayın kirpiklerini[/B]
Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler Yummayın yummayın kirpiklerini Yummayın yummayın kirpiklerini Kim ondan daha çok özler hayatı Çağırın çağırın sevdiklerini Çağırın çağırın sevdiklerini Bilmem ki adını onun kim saklar Şimdiden unutmuş onu kucaklar Şimdiden unutmuş onu kucakkar Besbelli üşütür kara topraklar Soymayın soymayın giydiklerini ölümün yüzü iste bukadar soguk, insanin dinlerken tüyleri diken diken oluyor :( ... |
[B]Disko disko Partizaniii...:)[/B]
|
anılar düştü peşime uyumaz oldum
düşlerim vardı yamacına çıkamaz oldum rüzgarla yarışırken koşamaz oldum sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum..güzelimm Kazım Koyuncuu süpersin |
[COLOR="Navy"][B][I]Gidiyorum galiba gidiyorum ansızın
Ansızın Damla damla zehir olmuş kalbimde sızın Yaşamadan anlamazsın anlayamazsın Kimse görmeden çöl, geri dönmeyen kuşlar Efkar basar ansızın En hazin vedalara. gecikmiş sevdalara Yaprak döker ansızın İçimde yemyeşil bir Dal kırılıverir ansızın Ömrümün son saati Kaça kuruluverir ansızın x 2 Yüreğimde volkanlar Bir mavzer gibi patlar ansızın Düşlerin sahiline Vurur deli dalgalar ansızın Kar yağar saçlarıma Ölmek duygusu gibi ansızın Yaşanmamış seneler Akıverir su gibi ansızın Sen yanımdayken bile Ben seni özlerim ansızın Ya sana doyamadan Kapanırsa gözlerim ansızın x 2 Göz açıp kapar gibi geçiverdi seneler Ya sana doymadan çekip gidersem ansızın Bir başına kalırsan bu kahpe dünyada Kimsesiz yapayalnız Ya hayatın takviminden son yaprakta düşerse Yarım kalırsa şarkımız Ve bir çocuk ağlarsa gözlerinde apansız Ben o zaman ölürüm Aşkım hayat bağım her şeyim Sen benim bütün sevgilerimsin Sen kalbimde değilsin sen benim kalbimimsin Sen yanımdayken bile Ben seni özlerim ansızın Ya sana doymadan Kapanırsa gözlerim ansızın Fatih Kısaparmak - [/I][/B][/COLOR] |
İstanbulun sessizligini ...
|
[B]Sagopa Kajmer---Sürahi.......[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:43. |
|