![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]artık kalmadı mecalim yazmaya
nasıl kalkarım bu halde sahura hasret kaldım yatağa uykuya buna dayanamayan gözler ne yapsın ? [/COLOR][/B] |
genç ömrüm geçti gurbet ellerde
yüce daglarda ıssız çöllerde uzun ince tozlu yollarda çekmez bedenimi dizler ne yapsın |
genç ömrüm geçti gurbet ellerde
yüce daglarda ıssız çöllerde uzun ince tozlu yollarda çekmez bedenimi dizler ne yapsın |
Dün bizler gitmiştik, bugün geldiler
Elimizde kalan bu güzellikler Umarım ki yok olmaz misafirlikler Yüze gülünmeyen yüzler ne yapsın |
Hocam gec kaldiniz yorgun gözlerim,
Önüme dürülür fersiz dizlerim Iftari acipta yolun gözlerim, sivaBurs gelmezse sözler ne yapsin. |
ne güzel bir aydir ramazan
bereket hic eksik olmaz soframizdan rabbim doldursun versin her eve ya bunu bulamayan insanlar ne yapsin |
[QUOTE=sandalli;461251]Hocam gec kaldiniz yorgun gözlerim,
Önüme dürülür fersiz dizlerim Iftari acipta yolun gözlerim, sivaBurs gelmezse sözler ne yapsin.[/QUOTE] Haklısın be abim hep geç kalırım Seninle sohbete ben bayılırım Umarım gönlünü yarın alırım Uykun gelmiş ise gözler ne yapsın [QUOTE=tatli-dilli;461253]ne güzel bir aydir ramazan bereket hic eksik olmaz soframizdan rabbim doldursun versin her eve ya bunu bulamayan insanlar ne yapsin[/QUOTE] Bulamayanlara Rabbim buldursun Nerede aç varsa versin doyursun Tatlı Dilli sen ne parlak nursun Dosttan alınmayan hazlar ne yapsın |
[B]Bugün de gene sabah oldu, Güneş doğdu.
İnsanları belki hüzüne, belki sevinçe boğdu. Belki de kaç eve neşe geldi, bebek doğdu. Sabah olmayan gecelerde kullar ne yapsın..?[/B] |
[B]düşünürüm bugün yine
sonum nolur acep diye eremessem ben sılaya göremeyen göz ne yapsın[/B] |
[B]Yüce dağ başından eksilmez duman,
Gün doğar gün batar, geçer her zaman, Gurbet ellerinde halimiz yaman, İşi gurbetteyse Salim ne yapsin. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:44. |
|