![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Aslı güngör-aşk her şeye değer
|
[B]Nil Karaibrahimgil--Ben ona resmen aşıgım .....[/B]
|
[B]Serdar ORTAÇ-Heyecan...[/B]
|
[B]Burcu Güneş---Gözlerinde bıraktım aşkı....[/B]
|
[B]sabah sabah sabah haberleri [/B]
|
[B]Zinet Sali- Beş çayı..[/B]...........................
|
O kadar bikmisimki sesden,gurultuden, sessizlik en guzeli, huzur veriyor insana.
|
[B]Mustafa Ceceli-----Limon Çiçekleri .....[/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=12330&token=51515][img]http://resimzade.com/Show.html?i=12330&token=51515[/img][/url]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Narrow"]başkentte öğlen ezanını dinliyorum Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ [/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B][I][U] ÜMiT Yaşar-- Ellerini Tutmasam
İçimden söküpte alamazlar yaa Hayalini aklımdan çalamazlar yaa Hayatımdan seni alıp gittiler Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya.. Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allahım bu acı bitsin yeter.. Tükendi ümitler kül oldu bitti Güneşim soldu battı da gitti Hayatımdan seni alıp gittiler Yaşama hevesim seninle gitti.. Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allahım bu acı bitsin yeter.. [/U][/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:46. |
|