![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;461320][B]Yüce dağ başından eksilmez duman,
Gün doğar gün batar, geçer her zaman, Gurbet ellerinde halimiz yaman, İşi gurbetteyse Salim ne yapsin. [/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]sandallı da üzerimden pirim yapıyor:D arif abi gelmiş bana altın takıyor tatlı dilli evde iftara yemek yapıyor gözüm doymuyorsa gönlüm ne yapsın[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;461326][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]sandallı da üzerimden pirim yapıyor:D
arif abi gelmiş bana altın takıyor tatlı dilli evde iftara yemek yapıyor gözüm doymuyorsa gönlüm ne yapsın[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Sensin ozanlarda bir benim pirim, Yıkadım sabunla döküldü kirim, Başkaca gidecek yoktur bir yerim, Gurbet kaderimse yazım neylesin . |
[QUOTE=sandalli;461327]Sensin ozanlarda bir benim pirim,
Yıkadım sabunla döküldü kirim, Başkaca gidecek yoktur bir yerim, Gurbet kaderimse yazım neylesin .[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]ben ozan değilim yazamam yazı gurbet bırakmıyor bak artık bizi elime alırsam şu kırık sazı teller ötmüyorsa salim neylesin[/FONT][/COLOR] |
Bulamıyorsa ekmeği aşı
Yoksa bir dikili taşı Yetmiyorsa maaşı Emekli, memur ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;461330]Bulamıyorsa ekmeği aşı
Yoksa bir dikili taşı Yetmiyorsa maaşı Emekli, memur ne yapsın :D[/QUOTE] [B]bak gelmiş memurum yine yazıyor çiziyor bak o güzel elle yemek yapamazki bak bugün yine bugün iftara gelmeyeni salim neylesin [/B] |
[B]Bugun günlerden pazar
Akşama yapıyoruz iftar Salim abi ilk kez var Sabırsıza saat ne yapsın :)[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;461331][B]bak gelmiş memurum yine
yazıyor çiziyor bak o güzel elle yemek yapamazki bak bugün yine bugün iftara gelmeyeni salim neylesin [/B][/QUOTE] Ne bulursan yersin Birde rejimdeyim dersin ALLAH sabırlar versin Seninle uğraşan yengem ne yapsın :D |
[COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]fd dolanıyor yine burada
akşama gelirmi iftara hele gelirse çalarım davulu yine zurna ötmüyorsa salim neylesin :D[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;461335][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]fd dolanıyor yine burada
akşama gelirmi iftara hele gelirse çalarım davulu yine zurna ötmüyorsa salim neylesin :D[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Davuluda çalarım sazıda Lahanada sararım pazıda Cilveyide severim nazıda Çekemeyenler ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;461341]Davuluda çalarım sazıda
Lahanada sararım pazıda Cilveyide severim nazıda Çekemeyenler ne yapsın :D[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]hasta salim ozan hasta getirmiyor kimse pasta küsmüşüm ben eşe dosta söylenmiyor dil ne yapsın[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:39. |
|