![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Okulda cocuk donuyor,
Dagda mehmetcik ölüyor, Bunlar milleti yoluyor, Gelde burda yasa gardas. Milletim fakir ve hasta, Ekmek yoksa yesin pasta, Babam hasta, anam yasta, Gelde sessiz yasa gardas. Avrupa birligi dedik, Hepimiz elele verdik, Kapisindan geri döndük, Gelde burda yasa gardas. Sandalli der sözüm size, Hic mi acimadiniz bize, Bizden de oy yoktur size, Gelde burda yasa gardas. Cocuklarin siniflarda üsümesini kabullenemiyorum, ayni olay Almanyada olsa Egitim Bakani istifa etmisti. Sinifta donarak ders yapan körpelerin vebalini kim verecek yoksa üsüyen üsüdügü ile mi kalacak. Onlar icin birsey yapamadigim icin üsüyen bütün cocuklardan özür dilerim. |
-->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;335263][B][COLOR=darkorange]tantuniler yoluna feda olsun
yanında bi de ayran olsun sen yeter ki iste abi ısmarlaması benden olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] Ben hic tantuni yemedim, Nasil oldugunu görmedim, Utandim sizden istemedim, Bana tantuni yokmu kardes. |
--->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;335263][B][COLOR=darkorange]tantuniler yoluna feda olsun[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]yanında bi de ayran olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sen yeter ki iste abi [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ısmarlaması benden olsun [/COLOR][/B][/quote] Bak şımarırım böyle yaparsan Pek güzel gider yanında ayran İsterimde korkarım yaradandan Helal et ama çekinirim haramdan |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]tantuni Mersin 'e özgüdür
kıymadan biraz büyükçe et lavaşa dürülür[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]içine domates,maydonoz,soğan eklenir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]limon sıkılarak ne güzel yenir [/COLOR][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
Nerde onca ozanlar nerede gene
Ozanların olduğu her eğlencede İnsan hem neşe, hem keder içinde Bizim bir Sweetgirl vardı acep nerde :D |
[B][COLOR=darkorange]SWEET KESİN ÇAY İÇİYORDUR
BELKİ DE ŞEKERLEME YAPIYORDUR GELİRKEN BİZE DE ÇAY GETİRSE BARİ BİR AN ÖNCE GELSE SAHİ [/COLOR][/B] |
Kırgınlık çökünce kalplere bir gün
Gönüller olur uzağa sürgün Sweeti bir de ben çağırayım Neşe saçıyordu siteye hergün |
[B][COLOR=darkorange]EYÜPHANCIĞIM DA GELMİŞ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ARTIK O DA BİR YÖNETİCİYMİŞ[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLSUN[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ÜYELERİN ,MESAJLARIN BOL OLSUN [/COLOR][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Maci kazandik iki dört,
Kalmadi ne keder ne dert, Sitenin ozanlari mert, Sazi güzel, sözü güzel. |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;335285][B][COLOR=darkorange]EYÜPHANCIĞIM DA GELMİŞ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ARTIK O DA BİR YÖNETİYMİŞ[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLSUN[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ÜYELERİN ,MESAJLARIN BOL OLSUN [/COLOR][/B][/quote] Eyüphan'da gelmiş hoşgeldin canım Neredeydin köşe bucak seni aradım Kronick ablan bak seni kutladı amma Beni kutlamayıda unuttu sandım:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:25. |