![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[COLOR="darkred"][B]ѕєη вєηιм gözüм∂є вιя нιçѕιη αятıк
ηєƒяєтιм αşкıмı αşтı вυ gє¢є вυgüη кι ѕözℓєяιη ѕöz мüу∂ü αятıк ѕση ѕözüη ѕαвяıмı αşтı вυ gє¢є.....[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Mavi dolu satırlar yazılmalı sana.
mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi, her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Altı üstü bir hayaldi işte kurmayı beceremediğimiz,
Gönlünün kapısından dönüş biletim elimde... [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]İnsan istekle sarıldığını
Düşüncesizce bırakmamalı. Sonra düşüncesizce sarıldığını İstese de bırakamaz. Eray ÇINAR..[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]
Iyiliğimi istiyorsun adı altındaki gitmelerinin Beni başından atmak için olduğunu ..bir Cumartesi ikindisinde anladım ben! Sen sus! Eğ başını öne Bırak. kelimeler kifayetsiz kalsın! [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum..
Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM![/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя...[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Söylenecek bütün sözler
Sevincin ve sevdanın Savunulmasına dairdir Ve şimdi onlar Yaralarını saracak Birilerini beklemektedirler Ey anısıyla Kalbimi yakan Kederlenme hemen Ve suçlama beni Böyle bırakıp Gidiyorum diye.......... [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]VaRLıĞıMDa DeĞeRiMi BiLMeYeNi YoKLuĞuMLa TeRBiYe EDeRiM.........[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Sesime,mevsimlik hüzünleri ekleyebilirsin..Bir süre anlamsız kılabilirsin şarkılarımı..hatta...Çıldırmış yağmurları ekleyebilirsin geceme..Ama..Umudu çalamazsın yüreğimden! Çünkü hayat oradan başlayacak! Tam da..Senin vurduğun yerden.[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:29. |