![]() |
Cevap: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
cok relax biri oldugunu saniyorum cünki avatarinda günes batimi var günes batimini izlemeyi seven bir insan cok relax olur yani dinlenmis olur stresi sevmez
|
--->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[B][COLOR=darkorange]Bazen çok da sivri çıkışlarım vardır ama genel olarak sakinim dir .
Sizin de insanlar üzerinde çok iyi analiz yapabildiğinizi düşünüyorum [/COLOR][/B] |
-->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[B]Yemek konusunda sitede tekten :) açtığı yemek konuları benim için çok iyi olmasa da gayet güzel konular açıyor :)[/B]
|
gecen sene Sivasspor macina beraber gitmistik :D tanisma firsatimiz oldu :) cok efendi abimdir kendisi. yani daha sayacak cok seyler var ama saymaya baslarsam iftari kaciririm :D izledigimiz mactada kendisini bagiranlarin arasinda görmemistim :D
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;305950]gecen sene Sivasspor macina beraber gitmistik :D tanisma firsatimiz oldu :) cok efendi abimdir kendisi. yani daha sayacak cok seyler var ama saymaya baslarsam iftari kaciririm :D izledigimiz mactada kendisini bagiranlarin arasinda görmemistim :D[/QUOTE]
[B]O gün sesim kısıktı be Murat :) :D Murat'ı anlatayım mı? Sitedeki en efendi kardeşlerimdendir, Sivas sevdalısı, umreci :)[/B] |
Furkan, sanırım futbol ve tsubasa hayranı bir arkadaşımız :) Muhtemelen tsubasa yı izledikten sonra mahalle maçı yaparken kaleye şut çektiğinde kartaaal vuruşu diye de bağırıyordur :D
|
walla görünüşüne bakılırsa sert bı abmız ama gorunuse aldanmıcan ben ınanıyorum ıçı dısı gıbı sert deıldr .....:D
|
[B]About asitane3458
Şehir istanbul/Çamlıca İlçe Akıncılar Köyünüz 420 ELİBÜYÜK AKINCILAR Meslek öğrenci İlgi Alanı futbol, pc ,ps , klasık şeyler işte Yaşadığınız Ülke Türkiye - TR Signatürü ‘Zalimler için ebedi bir cehennem var. Ehli iman için ebedi bir cennet var’[/B] |
[QUOTE=TracyMcGrady58;305919]kendisini kendimden büyük sandigim birisiydi, kenarda yasini görene kadar :D uzun zamandir hem burda hem sivasspor.com'da aktif bir üyemizdir[/QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM COM. A ÜYE OLDUĞUMDA İLK SENİNLE TANIŞMIŞTIK ZANNEDERSEM |
[B]DAHA EVVEL SİVASSPOR.COMDAN TANIDIĞIM AKTİF BİR ARKADAŞIMIZ ŞİMDİDE SİVASLILAR NETTE AKTİFLİĞİ DEVAM EDİYOR YOLUN ACIK OLSUN SEVGİLİ ABDULLAH KARDEŞİM[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15. |