Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17109)

sivaslihakan 06.09.2008 11:00

Cevap: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..

cok relax biri oldugunu saniyorum cünki avatarinda günes batimi var günes batimini izlemeyi seven bir insan cok relax olur yani dinlenmis olur stresi sevmez

kronik 06.09.2008 11:28

--->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..

[B][COLOR=darkorange]Bazen çok da sivri çıkışlarım vardır ama genel olarak sakinim dir .
Sizin de insanlar üzerinde çok iyi analiz yapabildiğinizi düşünüyorum [/COLOR][/B]

FurkaN 06.09.2008 11:35

-->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..

[B]Yemek konusunda sitede tekten :) açtığı yemek konuları benim için çok iyi olmasa da gayet güzel konular açıyor :)[/B]

TracyMcGrady58 06.09.2008 12:04

gecen sene Sivasspor macina beraber gitmistik :D tanisma firsatimiz oldu :) cok efendi abimdir kendisi. yani daha sayacak cok seyler var ama saymaya baslarsam iftari kaciririm :D izledigimiz mactada kendisini bagiranlarin arasinda görmemistim :D

FurkaN 06.09.2008 12:08

[QUOTE=TracyMcGrady58;305950]gecen sene Sivasspor macina beraber gitmistik :D tanisma firsatimiz oldu :) cok efendi abimdir kendisi. yani daha sayacak cok seyler var ama saymaya baslarsam iftari kaciririm :D izledigimiz mactada kendisini bagiranlarin arasinda görmemistim :D[/QUOTE]

[B]O gün sesim kısıktı be Murat :) :D

Murat'ı anlatayım mı? Sitedeki en efendi kardeşlerimdendir, Sivas sevdalısı, umreci :)[/B]

ibrahimergin 06.09.2008 12:21

Furkan, sanırım futbol ve tsubasa hayranı bir arkadaşımız :) Muhtemelen tsubasa yı izledikten sonra mahalle maçı yaparken kaleye şut çektiğinde kartaaal vuruşu diye de bağırıyordur :D

asitane3458 06.09.2008 14:16

walla görünüşüne bakılırsa sert bı abmız ama gorunuse aldanmıcan ben ınanıyorum ıçı dısı gıbı sert deıldr .....:D

ABDULLAH DUMAN 06.09.2008 14:48

[B]About asitane3458
İlçe
Akıncılar
Köyünüz
420 ELİBÜYÜK AKINCILAR
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
futbol, pc ,ps , klasık şeyler işte
Yaşadığınız Ülke
Türkiye - TR
Signatürü
‘Zalimler için ebedi bir cehennem var. Ehli iman için ebedi bir cennet var’[/B]

ABDULLAH DUMAN 06.09.2008 15:30

[QUOTE=TracyMcGrady58;305919]kendisini kendimden büyük sandigim birisiydi, kenarda yasini görene kadar :D uzun zamandir hem burda hem sivasspor.com'da aktif bir üyemizdir[/QUOTE]

TEŞEKKÜR EDERİM COM. A ÜYE OLDUĞUMDA İLK SENİNLE TANIŞMIŞTIK ZANNEDERSEM

altuntas58 06.09.2008 16:07

[B]DAHA EVVEL SİVASSPOR.COMDAN TANIDIĞIM AKTİF BİR ARKADAŞIMIZ ŞİMDİDE SİVASLILAR NETTE AKTİFLİĞİ DEVAM EDİYOR YOLUN ACIK OLSUN SEVGİLİ ABDULLAH KARDEŞİM[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15.