![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[IMG]http://i29.tinypic.com/2regpqx.gif[/IMG]
[COLOR="Black"][B][I]Bülent Serttaş Yasak Sevda gözümde yaşlar dinmiyor ömrümden ömür gidiyor yokluğun hiç çekilmiyor yar dört duvara sırdaş oludum karalıga gardaş oldum koparılmış gül gibi soldum yar geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan başını eğme sevdiyim bu bedena can bildiğim el bet birgün döneceğim yar anlıma sevda yazısı gönlüme hasret acısı dayanılmaz bundan gayrısı geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan geceyi sarıyor hasret hücreme doluyor nefret isyanlar namlu ucunda yüreğim dayan be sabret tükendi kalmadı derman gelemezki katlime ferman titiriyor yorugun bedenim geçemem yasak sevdamdan [/I][/B][/COLOR] |
[B]Duman - Kırmış Kalbini
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyuy Kırmış kalbini Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık yorukmadık Bak hala burdayız Belki delirdik ded belirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hala burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama Bak hala burdayız[/B] |
Zülfü LİVANELİ - Böyledir Bizim Sevdamız
yuce daglar basinda mi, zemherinin kisinda mi, su gonlumun bir umudu gulum... gozlerimin yasinda mi. kirilsa da kanadimiz, asiye ciksa adimiz, duyan duysun, bilen bilsin gülüm. boyledir bizim sevdamiz. |
ıyyy zülfümü dinliyon başka sanatçı bulamadınmı sıracalı
kasanın sesini dinliyom vuuuuuu diyor |
[B]Edip AKBAYRAM-İstanbul...[/B]
|
[B]sabah haberleri sabahın en güzel işi bende öyle yapıyorum[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Esengül.
Allah askina Bir yarali ceylanim düsmüsüm ocagina bas ucumda ecel gibi durma ALLAH askina...... Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff. Gözümden akan yasa yanimdaki sirdasa bagrimdaki bu tasa Bakma ALLAH askina Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff.[/COLOR][/I][/B] |
[FONT="Book Antiqua"]Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…[/FONT] [B]Muhsin YAZICIOĞLU[/B] |
Eyyyy Hayattt.......... ONUR AKIN
|
[B][I]Hayko Çepkin - Siren[/I]
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:09. |
|