![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Benden hepinize selam dostlarım
Bakın beni bekler İzmir yollarım İki gece yokum düştü kollarım Yaktın be ayrılık kül ettin beni |
[QUOTE=sivaBURs;461878]Bir Metin var idi ozandı özü
Duyunca haz verir o tatlı sözü Gelmedin yollarda bıraktın gözü Şarj tutmadan biten pil ettin beni[/QUOTE] [B]Ozanım, sizlerin arasında kaybolurum Sizlere bakarak ancak ozan olurum Sizler olmazsanız ben harap olurum Yaktı ağrılık, çekilmiyor kül etti beni...[/B] [B] Not; son mısrayı SivaBURs hemşerim de yazmış ikimiz aynı anda yazmışız yani herhangi bir kopya olayı yoktur:)İkimizde aynı şeyi düşünmüşüz:)...[/B] |
[B]Hasan abi bir bir saymış;
bizi de bir kenara atmış; bilmiyorki yüreğimizin tahtındaymış Gönlünün bağında el etti beni [/B]................................ Ozan Güleyşa_58 den alıntıdır |
[B][COLOR="MediumTurquoise"]Güleyşa uğramaz ozan yurduna,
Rastlayamam O´nun gibi merdine, Derman olsum Yaradanım derdine, Selamsız, sabahsız el etti beni. [/COLOR][/B] |
[B][I]Haklısın abim burda pek yokum,
Ama yüreğime attınız derinden tohum, Sizsiz zor geçiyor tek bir günüm, Varlığınızla net bağımlısı ettiniz beni ;)[/I][/B] |
Bakıyorum adım anılmaz olmuş
Yokluğumda yerim çabuk dolmuş FD görünce saçlarını yolmuş Rapunzel gibiyken kel ettiler beni :D |
[QUOTE=sivaslı fd;461910]Bakıyorum adım anılmaz olmuş
Yokluğumda yerim çabuk dolmuş FD görünce saçlarını yolmuş Rapunzel gibiyken kel ettiler beni :D[/QUOTE] İyi bakmamışsın atarsın sözü, Belli ki gençlikte kör ettin gözü, Anmadan geçer mı ozanlar sizi, Vurdun da kafama, kel ettin beni. |
[B][COLOR=darkorange]dostlarım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
çın çın çınladı kulaklarım adımı bir tek hasan abim anmış gönül ateşinde od ettin beni [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;461917][B][COLOR=darkorange]dostlarım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
çın çın çınladı kulaklarım adımı bir tek hasan abim anmış gönül ateşinde od ettin beni [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Aman hoş geldin ablammmm, Yazarım yazarım gitmez tek kelam ): Dille ikrar etmeye gerek yok vesselam; "Gönüldesin", yollarına bakan göz ettin bizi :)[/I][/B] |
Sözlerin gitmiyor burda yabana,
Araba bozuldu, kuvvet tabana, Herşeyi bıraktik bizler zamana, Geçmiş aylarımda yıl ettin beni. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:55. |
|