![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]SENİ UNUTURMUYUM BE ABİM [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDERİM GEREK YOK KALABALIK LAFA BOŞA DEMEMİŞLER SEZAR'IN HAKKI SEZAR'A[/COLOR][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;335290][B][COLOR=darkorange]SENİ UNUTURMUYUM BE ABİM [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDERİM[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]GEREK YOK KALABALIK LAFA[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]BOŞA DEMEMİŞLER SEZAR'IN HAKKI SEZAR'A[/COLOR][/B][/quote] Biliyorum elbette şaka yapmıştım, Dilekler için çok teşekkür ederim Aslında sadeliği bende severim İnşallah bu görevi iyi yaparım |
Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;335293]Biliyorum elbette şaka yapmıştım,
Dilekler için çok teşekkür ederim Aslında sadeliği bende severim İnşallah bu görevi iyi yaparım[/QUOTE] Layık olmayana görev verilmez Bir görev alana kötü denilmez Layıksın abicim sonuna kadar Güçlüdür bileğin asla yenilmez. |
[B][COLOR=darkorange]haklısın sivaBURS daha ne denir
doğru sözün üstüne söz mü denir arif abim çok yufka yüreklidir banlama işini başka birine devretmelidir[/COLOR][/B] |
--->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sivaBURs;335294]Layık olmayana görev verilmez
Bir görev alana kötü denilmez Layıksın abicim sonuna kadar Güçlüdür bileğin asla yenilmez.[/quote] Destek olunca hedefe varılır Dostların yardımıyla yara sarılır Birlik kardeşlik içinde olursak Daha çok engel kolay aşılır |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
Benden bugünlük kadar herkese iyi eğlenceler ve iyi geceler dilerim hoşçakalın.:)
|
-->: --->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;335297]Destek olunca hedefe varılır
Dostların yardımıyla yara sarılır Birlik kardeşlik içinde olursak Daha çok engel kolay aşılır[/QUOTE] Sana destek olmak borcumuz bizim, Senin gibi yigit dostumuz bizim, Seninle söylenir sözümüz bizim, Arif hocam seni tebrik ederim. |
Ne istediğimi artık biliyorum
Yaşanmış kötü şeyleri siliyorum Uyku iyice çöktü gözlerime Herkese iyi geceler diliyorum VE GİDİYORUM... |
[B][COLOR=darkorange]iyi geceler .....................................[/COLOR][/B]
|
--->: SITEMIZIN OZANLARI
Ozanlar uyumuş meydan bendedir
Dertlere çare, sitem sendedir Site için güzel çalışma yapanlara Rabbim inşallah güç verir :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |